KOMPANIJA DM NASTAVLJA DA ŠIRI MREŽU DROGERIJA U SRBIJI

10. VII 2020. | Kako bi uspešno odgovorila na potrebe kupaca širom zemlje, kompanija dm nastavlja sa otvaranjem novih drogerija. Uprkos okolnostima izazvanim pandemijom virusa Covid-19, najveći drogerijski lanac u Evropi posluje stabilno i kontinuirano brine o svojim kupcima i široj zajednici.

Ekspanzija na domaćem tržištu nastavljena je otvaranjem drogerije koja se nalazi u Subotici, na adresi Braće Radić 120 i još dve nove drogerije u Beogradu – u BEO Shopping centru i na Vračaru u okviru kompleksa Ziegel House na adresi Rudnička 14.

“Drogerije kompanije dm su mesto za sve što kupcima treba na jednom mestu, sa ponudom koja uključuje oko 14.000 proizvoda – za negu i lepotu, segmenta za održavanje higijene, sve do raznovrsne ponude hrane, proizvoda za domaćinstvo i negu beba. Osim toga, dm je jedan od najvećih ponuđača privatne robne marke na tržištu Srbije, sa skoro 4.000 proizvoda. Dobro poznati dm brendovi – Balea, alverde, dmBio, babylove, Denkmit i drugi garantuju identičan kvalitet u svih 13 zemalja u kojima kompanija posluje, dok je dmBio brend sa širokom ponudom organske hrane u Srbiji”, ističu iz dm-a.

Osim toga, kompanija je nedavno pokrenula kampanju podrške domaćim proizvođačima, a na policama dm drogerija se trenutno nalazi čak 1.300 domaćih proizvoda. Cilj kampanje je da podrži razvoj lokalne privrede i ukaže na to da se mnogi srpski proizvodi nalaze u rangu sa velikim svetskim brendovima.

Kompanija dm drogerie markt trenutno posluje u 13 zemalja Evrope, sa mrežom koja broji više od 3.600 prodajnih objekata i više od 62.000 zaposlenih.