JTI I OVE GODINE POMAŽE NARODNOJ KUHINJI U SENTI

29122020-JTI-Caritas-2020---04

29. XII 2020 | Kompanija Japan Tobacco International četrnaestu godinu zaredom tradicionalnom novogodišnjom donacijom pomaže  humanitarnoj organizaciji Karitas da obezbedi sigurne obroke za 350 korisnika Narodne kuhinje u Senti.

Donacije je uručena Jožefu Nađu, predsedniku organizacije Karitas u Senti, u prisustvu gradonačelnika, Rudolfa Cegledija.

Tim povodom, Aleksandar Živkov, direktor fabrike JTI u Senti, je rekao: “Veoma nam je drago što smo i ovoj godini punoj izazova i zabrinutosti uspeli da održimo ovu lepu tradiciju darivanja i čak povećamo iznos donacije. Baš u ovakvim trenucima moramo ostati jaki i uvezani i jedne druge pomagati. Građani Sente, kojima je ova vrsta pomoći neophodna, će i u budućnosti moći da računaju na nas“.

Od kada posluje u Srbiji, kompanija JTI je realizovala niz aktivnosti usmerenih ka unapređenju lokalne zajednice. U Senti, gde se nalazi JTI fabrika, kompanija je pomogla rekonstrukciju pozorišta i gradske fontane, obnovu gradskog bazena, očuvanje reke Tise, kao i osnivanje Dnevnog centra za invalide rada. Za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj posluje, JTI je dobitnik priznanja Virtus.