JOŠ JEDAN NOVI PerSu MARKET: Otvorena 169. prodavnica trgovinskog lanca

19. V 2023 | Treći po redu objekat PerSu marketa otvoren je danas u Kljajićevu. Poznati vojvođanski lanac marketa PerSu, u četvrtak 18. maja u 9 časova, otvorio je svoj 169. objekat na adresi Moše Pijade 1.

“Kao dobrom domaćinu i komšiji, oduvek nam je bilo važno da se kod nas osećate prijatno i da konstantno unapređujemo iskustvo vaše kupovine. Zato se naš širok asortiman robe prostire na preko 250 metara kvadratnih obuhvatajući preko 3.000 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući i sveže voće i povrće“, poručuju iz PerSu marketa.

U novootvorenoj prodavnici, osim uobičajene ponude, kupcima je na raspolaganju bogata sekcija usluga koja pruža i mogućnost kupovine ili porudžbine gotovih jela, besplatnog pečenja mesa ali i svežih pekarskih proizvoda.

Iz kompanije navode da su i ovog puta nastavili ustaljenu praksu darovanja, te su nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastaviće i ubuduće.

PerSu marketi, već 26 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru akcionarskog društva BB Trade. Trgovačku delatnost obavljaju u 169 maloprodajnih objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda. Ponosni su član Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća, preko 770 maloprodajnih objekata i 6.500 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije.