BRZO, JEDNOSTAVNO I SIGURNO PLAĆANJE GORIVA UZ DRIVE.GO APLIKACIJU

Nemate gotovinu kod sebe, a ni vremena da čekate u redu na kasi? Budite bez brige, jer kompanija NIS nudi rešenje upravo za ove situacije.

19. V 2023 | Svakog dana se suočavamo sa obavezama koje nam u pojedinim trenucima oduzimaju zaista mnogo dragocenog vremena. Kompanija NIS je pre više od dve godine lansirala novu aplikaciju za beskontaktno, sigurno i brzo plaćanje goriva direktno iz vašeg automobila, bez potrebe za ulaskom u maloprodajni objekat. Drive.Go aplikaciju je do sada preuzelo više od 250.000 korisnika kojima je ova aplikacija uštedela vreme i olakšala kupovinu goriva na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Uzmimo za primer situaciju u kojoj se vraćate sa posla, preuzeli ste dete iz vrtića, a kod kuće vas čeka još obaveza. Vaš mališan je zaspao u putu, ali ne želite da ga ostavite u kolima samog dok sipate gorivo. Potrebno je samo da pre točenja goriva pomoću Drive.Go aplikacije skenirate QR kod na točionom mestu, a zaposleni na NIS Petrol ili GAZPROM benzinskoj stanici će vas ljubazno uslužiti i natočiti vam gorivo po vašoj želji. Nakon što se točenje završi, dovoljno je da kliknete na opciju ‘plati’, čime se završava proces kupovine goriva – bez potrebe da izlazite iz vozila.

Drive.Go aplikacija je krajnje jednostavna i bezbedna za korišćenje. Svaku Drive.Go platnu transakciju obrađuje platni proces, u skladu sa PCI DSS sigurnosnim standardima, čime se osigurava zaštita tehničkih i operativnih komponenti sistema, uključenih u procesuiranje podataka o karticama ili povezanih sa njima. Drugim rečima, sva plaćanja, kao i podaci o platnim karticama obezbeđeni su i sigurni tokom čitavog procesa obrade transakcije.

Aplikaciju Drive.Go možete preuzeti potpuno besplatno na Google Play, Apple Store ili Huawei App Gallery. Prilikom registracije naloga neophodno je da unesete svoje podatke, uključujući i one za plaćanje platnom karticom. Moguće je dodati i broj kartice programa lojalnosti ‘Sa nama na putu’, putem koje prilikom kupovine goriva uz Drive.Go aplikaciju sakupljate bonus poene isto kao i prilikom plaćanja na kasi.

Uz Drive.Go više ne morate da tražite najbliže točiono mesto. Jednostavnim ulaskom na mapu u sklopu Drive.Go aplikacije možete videti koja je benzinska stanica najbliža vašoj lokaciji, a dodatno je tu mogućnost pregleda najbliže rute dolaska do nje. Dostupne su i informacije o radnom vremenu, vrsti goriva i drugim uslugama u odabranom maloprodajnom objektu. Pored toga, prilikom svake kupovine na vašu e-mail adresu stiže fiskalni račun, a ukoliko vam je potreban i račun za firmu, dovoljno je da sačuvate PIB broj u segmentu ‘Moja firma’, u okviru same aplikacije.

Posetite neku od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica, iskoristite sve pogodnosti Drive.Go aplikacije i uštedite vreme za plaćanje goriva.