GODINU DANA BESPLATNE KUPOVINE

15. I 2020. | Petar Milenković, jedan od naših najuspešnijih paraolimpijaca, koga ćemo imati priliku da bodrimo i na Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020, doneo je sreću kupcima Super Vera izvukavši dobitnike nagradne igre ‘Godinu dana besplatne kupovine’.

Šest porodica u novu godinu ušlo je sa 240.000 dinara za kupovinu u svim Super Vero objektima. Vaučere u vrednosti od 20.000 dinara dobilo je još 30 učesnika nagradne igre. Imena srećnih dobitnika moguće je videti na sajtu Super Vera.

Istog dana je obnovljena saradnja Super Vera i Paraolimpijskog komiteta. Super Vero će tako i u 2020, olimpijskoj godini, pružati podršku ovim sjajnim sportistima čija snaga i ljubav prema sportu i životu neprestano ispirišu.

Kako je briga o porodici jedna od najvažnijih vrednosti za Super Vero, ova kompanija je uoči novogodišnjih praznika priredila i svečanu dodelu poklon vaučera za šezdesetoro dece naših paraoilimpijaca. Bila je to samo još jedna vrsta podrške koju Super Vero tradicionalno pruža Paraolimpijskom komitetu Srbije.