GLOBALNA KAMPANJA SNIMLJENA U BEOGRADU

2362020-GlobalnaKampanja

23. VI 2020. | Srbija je već poznata kao zemlja koja nudi odlične uslove za produkciju različitih TV I filmskih formata, pa je tako u Beogradu snimljena reklama za pivo Kronenbourg 1664 Blanc, koja nam prenosi kosmopolitski duh Pariza. Snimanje se odigralo u zgradi Geozavoda, kao i u lokalnom studiju produkcijskog tima ‘Tuna Fish’ i okupilo najveće stručnjake i kreativce iz svojih oblasti sa svih meridijana. Za kreativno rešenje zaslužna je renomirana britanska agencija ‘Fold7’, dok je za produkciju bila zadužena firma ‘Stink films’ izPraga. Režiju je potpisao poznati rediteljski duo iz Češke ‘Wolfberg’ koga čine Jan Kalvoda i Premysl Ponahly. Koliko se polagalo u estetiku ove reklame pokazuje i činjenica da je za fotografiju bio zadužen eminentni francuski fotograf Vincent Gapaillard, poznat po radu sa najvećim svetskim modnim brendovima.

Kvalitet i raznovrsnost talenata, ekspertiza produkcije, geografska dostupnost i ispunjenje svih logostičkih i umetničkih standarda, razlozi su zašto je Beograd odabran kao lokacija za snimanje ove nove globalne kampanje.

“Beograd je na međunarodnoj produkcijskoj sceni već prepoznat kao mesto koje nudi brz i lak pristup talentovanim glumcima, stručnjacima i osoblju koje prati proizvodnju materijala za marketinšku komunikaciju. Geografska dostupnost, dobra organizacija i iskustvo lokalnog produkcijskog tima, kao i konkurentna ponuda za snimanje, doprineli su tome da Beograd odnese prevagu u odnosu na brojne druge, takođe privlačne ponude gradova širom sveta. Meni je posebno drago što se naša nova kampanja za najveća svetska tržišta snima u zemlji iz kojepotičem i u gradu koji će zauvek biti moj dom. Mislim da je to sjajna prilika da ukažemo na kvalitet lokalnih resursa i mogućnosti koje ova destinacija nudi za brendove iz najrazličitijih kategorija”, rekao je Nikola Maravić, globalni director marketinga za brend Kronenbourg1664 Blanc.

Reklama za Kronenbourg 1664 Blanc biće emitovna na tržištima Kanade, Kine, Rusije, JužneKoreje i mnogim drugim. Kronenbourg 1664 Blanc je svetlo, pasterizovano, mutno pšenično pivo sa aromom karamele, narandžine kore i korijandera i sadrži 5% alkohola.