FERRARI I FILIP MORIS I DALJE ZAJEDNO

23. II 2018. | Philip Morris International Inc. (PMI) i Scuderia Ferrari produžili su svoje partnerstvo do 2021. godine. Njihova uspešna saradnja traje više od 40 godina.

Od danas, ovo partnerstvo fokusiraće se isključivo na unapređenje ideje sveta bez duvanskog dima – sveta u kom bi svi ljudi koji bi svakako nastavili da puše prešli sa najštetnijeg oblika konzumiranja nikotina – cigareta na naučno potvrđeno bolje bezdimne alternative.

PMI želi da stvori globalnu svest o prilici koju nude inovacija, nauka i tehnologija radi postizanja sveta bez dima.

“Zbog toga smo se obavezali da koristimo sve raspoložive resurse – što obuhvata naše aktivnosti vezane za moto-sportove – kako bismo dali ubrzanje ovoj revolucionarnoj promeni u korist pušača, javnog zdravlja i društva u celini. Duboko cenimo podršku kompanije Scuderia Ferrari u ovom poduhvatu”, rekao je André Calantzopoulos, generalni direktor kompanije PMI.

Ferrari je viđen kao savršen partner za ovakav izazov iz razloga što svoj predvodnički duh, tehnologiju i inovacije koristi u neumornom stremljenju ka ambicioznim poduhvatima.

Plan ne predviđa predstavljanje proizvoda kompanije PMI na Ferarijevim bolidima, a detalji o konkretnim vidovima saradnje biće objavljeni u narednim mesecima.