EKOLOŠKI KOMPATIBILNA I INKLUZIVNA REŠENJA: Inovacije za održiviju i produktivniju budućnost

Geneza doo, kao porodična kompanija, već skoro 30 uspešnih godina postoji i radi na severu Vojvodine, i kao takva izrasla je u jednu od najistaknutijih u regionu.

Glavna delatnost kompanije je snabdevanje prehrambene industrije na teritoriji Srbije, okolnih zemalja i EU sirovinama kao što su začini, sušeno povrće, aditivi, čajevi, limena i staklena ambalaža.

Uveli smo u praksu primenu regenerativne poljoprivrede, koja podrazumeva proizvodnju i obradu bez narušavanja strukture zemljišta i uvođenje novih tehnika. Primenom inovativnih tehnologija (dronovi, električni roboti, solarni paneli, ponovno korišćenje vode) Geneza prati korak savremene proizvodnje.

Kompanija distribuira proizvode koji su ekološki kompatibilni, inovativni i koji zadovoljavaju potrebe krajnjeg potrošača.

Eviosys ima više od 200 godina iskustva u proizvodnji metalne ambalaže, i neprestano radi na inovacijama kako bi razvio svoj brend u pravcu održivosti. Sa 44 pogona u 17 zemalja, 2,7 milijardi evra prihoda i više od 30 miliona prodatih proizvoda u 2022. godini, Eviosys je vodeći proizvođač limene ambalaže, poklopaca, aerosol limenki i promotivnog pakovanja u EMEA.

Koristeći Eviosys proizvode prehrambeni brendovi mogu ostvariti sve benefite proistekle od globalnog dobavljača, vodećeg na tržištu ambalaže, a sa tržišnom stručnošću i brzinom reagovanja lokalnog proizvođača. Na kraju, misija nam je da gradimo industriju metalne ambalaže koja je pogodna za budućnost, a i prilagodljiva potrebama brendova i krajnjih potrošača. Dobar primer za to je Eviosys metalni poklopac OrbitTM za staklene tegle.

Ko se još nije suočio sa poteškoćama pokušavajući da otvori teglu? OrbitTM konačno rešava ovaj problem sa spoljašnjim prstenom, olakšavajući otvaranje tegle za svakoga. Patentiran i nagrađivan revolucionarni poklopac smanjuje obrtnu silu potrebnu za otvaranje za 50% u poređenju sa klasičnim poklopcem. Sa OrbitTM Eviosys nudi rešenje koje je i ekološki kompatibilno i inkluzivno.

Eviosys proizvodi su od metala koji se beskonačno može reciklirati. Oni sprečavaju nastanak otpada od hrane koji odgovara za 10% emisije štetnih gasova koji prouzrokuju efekat staklene bašte. To čine štiteći i čuvajući proizvode, i eliminišući poteškoće u samoj upotrebi kao što su i problemi pri otvaranju.

Eviosys, u partnerstvu sa svojim kupcima, ide čak i korak dalje, primenjujući svoj plan održivosti ‘Sačuvajmo zajedno’. Glavne principe ovog plana možete pogledati skeniranjem priloženog QR koda.

Kontaktirajte nas i pridružite se pokretu ‘Inteligentna i održiva ambalaža’.