DVA NOVA GOMEX MARKETA – U KAČAREVU I U BEOGRADU

17. I 2022. | Trgovinski lanac Gomex početak godine je obeležio otvaranjem dva nova objekta. U petak, 14. januara, sa radom su počele prodavnice u Kačarevu (opština Pančevo), kao i u Beogradu.

Prodavnica u Kačarevu nalazi se na adresi Maršala Tita 54 i raspolaže površinom od 395m², od kojih je 300m² rezervisano za prodajni prostor. Prodavnica je opremljena po najsavremenijim standardima i osim bogatog asortimana, potrošače na ovoj lokaciji očekuje kvalitetna usluga, za koju će se pobrinuti 10 novozaposlenih radnika. Zarad brže i efikasnije kupovine, u prodavnici su postavljene tri kase i obezbeđen je prostran parking.

Minimarket u Beogradu otvoren je na adresi Vojvode Prijezde 16, u naselju Lekino brdo.

Ukupna kvadratura prodavnice je 200m², dok površina prodajnog dela iznosi 142m². Ovaj maloprodajni objekat nudi širok asortiman svakodnevno potrebnih proizvoda i poseduje sopstvenu pekaru, te će potrošačima u svakom trenutku biti dostupni svež hleb i pecivo.  Otvaranjem prodavnice, kompanija je obezbedila 8 radnih mesta, a minimarket će biti otvoren svakog dana (od ponedeljka do nedelje), od 7:00 do 21:00h.

Oba pomenuta otvaranja obeležilo je veliko interesovanje kupaca za koje je Gomex pripremio posebne akcije i promocije. Potrošači su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu Kasicu Brojalicu sa kojom će moći da ostvaruju popuste. Predstavljena je i Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi.