DUEL POKREĆE VELIKU KAMPANJU ‘SNAŽAN, NEŽAN I MOĆAN, KAO TI’

8. III 2024 | U prijatnom okruženju, kompanija Beohemija, koja posluje u okviru češkog CE Industries holdinga, ugostila je predstavnike medija, predstavljajući najnovije inicijative, kampanje i dostignuća. Prisutnima su se obratili Roman Kratochvil, generalni direktor, Dragana Sekerez, director marketinga i Ivan Janićijević, komercijalni direktor Beohemije.

Ovom prilikom, najavljen je početak kampanje ‘Duel 1 dinar’, gde će svaki prodati Duel gel deterdžent doprineti podršci samohranim majkama u Srbiji. U saradnji sa Centrom za unapređenje društva, Beohemija pokreće inicijativu, u kojoj dinar od svakog prodatog Duel gel deterdženta, ide kao pomoć samohranim majkama u Srbiji. Ovaj korak ukazuje na društvenu odgovornost kompanije i želju da se pruži podrška onima kojima je najpotrebnija.

Svesni izazova domaće kompanije, Beohemija ne ulaže samo u tehnologiju već i u istraživanja, kako bi bolje razumeli potrebe svojih korisnika. Nedavno istraživanje otkrilo je da žene, bez obzira na životnu situaciju, doživljavaju sebe kao superheroje, koji se svakodnevno suočavaju s mnoštvom obaveza, te su se odlučili posvetiti podršci ovim ženama putem kampanje’ Duel – Snažan, Nežan i Moćan, kao ti’.

Kroz Duel kampanju, Beohemija, ne samo da ističe kvalitete svojih proizvoda, već i daje glas ženama koje ih koriste. Otvoreno priznajući inspiraciju koju crpe iz svakodnevnih junakinja, brend se postavlja kao podrška ženama koje, uprkos izazovima, održavaju osmeh na licu, izražavajući im priznanje.

Duel, sa svojim praškastim deterdžentima, omekšivačima i gel deterdžentima, osvojio je poverenje potrošača svojim doslednim kvalitetom i originalnim mirisnim notama. U dinamičnom tržišnom okruženju, kompanija Beohemija se ističe svojom raznovrsnom ponudom proizvoda, gde je pored dobro poznatog brenda Duel, prisutna i sa brendom Spin u kategoriji deterdženata za posuđe, ručno i mašinsko pranje, segmentu budget friendly deterdženata i omekšivača Selection, tako i u kategoriji kućne hemije, pod brendom Pompa.