DRIVE CAFÉ NA ADI – NOVI KONCEPT ZA NOVA LETNJA UŽIVANJA

4. VIII 2020 | Beograđani i gosti prestonice koji će ovoga leta uživati u čarima Ade Ciganlije, imaće priliku da kvalitetan predah naprave u novootvorenim Drive Café objektima na beogradskom ‘moru’. Otvaranjem ovih objekata, dodatno je obogaćena mreža Drive Café kafea koji su u svakom trenutku na raspolaganju potrošačima u okviru najveće domaće maloprodajne mreže naftnih derivata, na više od 300 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica u Srbiji.

Drive Café objekti na Adi smešteni su na dve lokacije: sa Savske strane na početku kupališta, ali i sa Makiške strane Ade Ciganlije kod gradskog parkinga. Pored velikog izbora osvežavajućih napitaka, u ponudi je i vrhunska Drive Cafe kafa koja vodi poreklo iz jedne od najstarijih italijanskih pržionica i predstalja savršenu kombinaciju slatkih nota arabike i intenzivne arome robuste. Na novootvorenim objektima na Adi, posetioci uz ‘Sa nama na putu’ karticu lojalnosti mogu da uživaju u šoljici vrhunskog italijanskog espresa po promotivnoj ceni, a pored kafe i osvežavajućih napitaka na novootvorenim objektima očekuje ih i pažljivo odabrana gastronomska ponuda.

Vrata Drive Café objekata na Adi biće otvorena za posetioce našeg poznatog kupališta i šetališta do kraja septembra, a pored vrhunske usluge, očekuju ih i mnogobrojna iznenađenja i pogodnosti. Između ostalog, ukoliko prilikom kupovine bilo kog proizvoda kupac izvrši plaćanje Master ili Maestro karticom, na poklon dobija negaziravnu vodu Jazak od 0,5 litara, a specijalne akcije očekuju potrošače i u narednom periodu.