DONCAFÉ NA BEOGRADSKOM FESTIVALU CVEĆA

23. IX 2019 | Proteklog vikenda ljubitelji cveća su se okupili na festivalu posvećenom najlepšim biljnim vrstama. A zahvaljujući jednoj od njih, svakodnevno uživamo u omiljenom napitku – kafi. Doncafé je odlučio da u čast toj značajnoj biljci, svim posetiocima 9. Beogradskog festivala cveća na Dorćol Platzu dodatno ulepša vreme provedeno među zelenilom. Za čuvenim Coffeebikeom, publiku je dočekivao profesionalni barista koji je otkrivao tajne umetnosti crtanja mlekom u kafi – Latte Arta.

“Uz šoljicu savršenog Doncafé Barista Espressa, otkrili smo i male tajne savršeneog espressa: kako se sprema, kako se pravilno konzumira, na koji način se služi i koliko posle ispijanja treba da osećate ukus espressa u ustima. Ovaj blend inače odlikuje sve ono što se od vrhunskog espressa i očekuje: savršen balans, jačina, intenzivna aroma i stabilna krema”, kazali su iz kompanije Strauss Adriatic.

A kako uživanje u kafi često vezujemo za opuštanje i druženje, za dodatnu zabavu iz Doncaféa su osmislili  dve zanimljive igre – Igru memorije i Pogodi ko sam.