DELTA HOLDING DOBITNIK PRIZNANJA NA OTP AGRICULTURAL GALA 2024

4. III 2024 | Delta Holding je dobitnik međunarodne nagrade za izuzetan doprinos u razvoju poljoprivrede Prominence in Agriculture OTP Award 2024 u kategoriji Subsidiary Bank’s Partner. Prestižno priznanje  dodeljeno je na svečanoj ceremoniji u organizaciji OTP banke u Budimpešti. Nagrada je simbol izvrsnosti i predanosti unapređenju poljoprivrede kako na lokalnom, tako i na međunarodnom nivou.

OTP Agricultural Gala je godišnji događaj koji organizuje OTP banka i okuplja istaknute aktere iz poljoprivrednog sektora regiona, ističući i nagrađujući njihovu ulogu u unapređenju poljoprivrede, u procesima inoviranja i održivim praksama neophodnim za budućnost agrikulture. Ovo prestižno priznanje prepoznaje izuzetni doprinos razvoju poljoprivrede i ističe Delta Holding kao ključnog partnera u regionu, koji promoviše i podržava inovacije i održivi razvoj u ovom sektoru.

„Veoma ponosni primamo ovo prestižno priznanje, i to ponosni ne samo kao Delta Holding nego i kao predstavnik srpske poljoprivrede. Poljoprivreda je strateški važna grana privede na globalnom nivou. Mi smo prepoznali potencijal da ulaganjem  u modernu, efikasnu, i poljoprivredu zasnovanu na najnovijim tehnologijama i znanju ulažemo u održivi razvoj i naš i zemlje, stvarajući vrednost za buduće generacije. Naša ulaganja u inovacije i pametnu poljoprivredu optimizuju operativne troškove i povećavaju obim proizvodnje i kvalitet proizvoda istovremeno čuvajući životnu sredinu. Na tom putu koji smo izabrali je mnogo lakše kad imate partnera koji deli vaše vrednosti i vašu viziju – hvala OTP banci,“ rekla je Marija Desivojević Cvetković, viša potpredsednica za strategiju i razvoj Delta Holdinga primajući nagradu.

Pri dodeli nagrade iz OTP banke istakli su Delta Holding kao važnog partnera koji demonstrira izvanrednu posvećenost i inovativnost u poljoprivredi. Zbog toga je Prominence in Agriculture OTP Award potvrda da njihov rad i posvećenost ne unapređuju samo poljoprivrednu proizvodnju, već podstiču i održivi razvoj širom regiona i tako služe kao inspiracija mnogima u industriji.