DELHAIZE SERBIA OTVORIO DVE PRODAVNICE, U NIŠU I BOGATIĆU

22122021-delhaize1

22. XII 2021 | Do kraja godine ostalo je još desetak dana, a kompanija Delhaize Serbia je za svoje kupce nastavila da čini kupovinu još dostupnijom, kroz otvaranje novog Maxi supermarketa u Nišu i renoviranog supermarketa u Bogatiću. U obe prodavnice svakodnevno na usluzi biće po 15 kolega, koji će kupcima biti podrška prilikom odabira proizvoda.

Građani Niša, vrhunsku ponudu i uslugu, mogu pronaći u novom Maxi supermarketu u ulici Milana Blagojevića 57. Širok spektar proizvoda brojnih kategorija kupce očekuje na odeljenjima prehrane i neprehrane, sa jedinstvenim odnosom kvaliteta i cene, a sve to u modernom i inspirativnom ambijentu.

22122021-delhaize1

Potrošačima su na raspolaganju odeljenje pijace, sa svežim voćem i povrćem, mesara sa velikim izborom mesa visokog kvaliteta, odeljenje delikatesa, pekara sa toplim, sveže pečenim raznim vrstama hlebova i peciva. Mlekara i mlečni proizvodi, slatki i slani konditori, kao i razne kućne potrepštine deo su bogatog asortimana. Brzo i efikasno plaćanje biće dostupno na tri kase. Ovo je sedmi Maxi supermarket po redu, koji je, i pored jednog Mega Maxija, građanima Niša na raspolaganju za svakodnevnu nabavku.

U renoviranom Maxi supermarketu u Bogatiću, na adresi Vojvode Stepe 37, kupci mogu obavljati omiljenu nabavku na skoro 600m², u prostranoj radnji koja nudi bogat asortiman, raznovrsnih proizvoda. Destinacije za kupovinu obuhvataju pijacu, sa velikim izborom svežeg voća i povrća, odeljenje mesnih prerađevina, pakovanog mesa, a tu je i pekara koja pažnju privlači ukusnim pecivom i brojnim vrstama hleba. Besplatan parking ispred prodavnice doprineće komforu kupovine i uštedi vremena.

22122021-delhaize 3