DELHAIZE SERBIA I U AVGUSTU NASTAVILA SA MODERNIZACIJOM PRODAVNICA

2. IX 2022 | Samo u avgustu mesecu kompanija Delhaize Serbia je za svoje kupce renovirala i ponovo otvorila vrata čak šest prodavnica – Maxi supermarket u Topoli i pet beogradskih Shop&Go prodavnica dobili su novo ruho. Tako, prepoznatljivu ponudu ovih radnji sada upotpunjuje najsavremenija oprema i nov, moderan enterijer kreiran tako da učini još veći ugođaj pri svakodnevnoj nabavci.

Renovirani Maxi supermarket koji se nalazi u Vladike Nikolaja Velimirovića 2 u Topoli osvanuo je u novom izdanju, a glavne promene su na odeljenju pijace i pekare. Bogata ponuda voća i povrća koju su kupci navikli da pronađu u ovoj radnji sada donosi još veći užitak pri kupovini zahvaljujući prostranijem odeljenju pijace, dok je raznovrstan izbor ukusnih svežih peciva sada dostupan u novoj,samouslužnoj pekari. Uz osmeh i asistenciju 19 zaposlenih, odabir proverenih i kvalitetnih proizvoda na odeljenjima delikatesa, mesare i brojnih drugih kategorija koje su na raspolaganju potrošačimapostaje još lakši.

Takođe, kupci u Beogradu svoju nabavku ponovo mogu da obavljaju u moderno opremljenim Shop&Go prodavnicama na pet lokacija – Vojvođanska 62 (Surčin), Mileševska 15, Šumadijska 31, Ljutice Bogdana 2 i Timočke Divizije 9.