Delez Srbija u februaru otvorio još četiri renovirane prodavnice

28. II 2022 | Kompanija Delez Srbija obeležila je mesec februar uspešnim renoviranjem prodavnica u Beogradu, Novom Sadu i Kniću.

U Novom Sadu, Maxi supermarket na adresi Sentandrejski put 11, osim unapređenog enterijera, dobio je i prošireni asortiman proizvoda, kao i ponudu dodatno prilagođenu mega pakovanjima. Pored bogato opremljenih odeljenja poput pijace, pekare, mesare, gotovih jela, iz trgovinskog lanca posebno ističu i prošireni asortiman kategorija lične higijene i kućne hemije, a za sve mame, sada je na raspolaganju novo odeljenje ‘Mama i beba’. Kupcima se na usluzi nalazi 68 zaposlenih, dok se nesmetani proces plaćanja brzo i efikasno obavlja na 6 regularnih i 4 samouslužne kase.

Takođe na teritoriji Novog Sada, u gradskom naselju Sremska Kamenica, renovirani Maxi na adresi Vojvode Putnika 2, ponovo je otvoren za sve kupce. U ovoj prodavnici, pored novog, moderno dizajniranog enterijera i raznovrsne ponude proizvoda, naročito je unapređeno odeljenje pijace, a proširen je i asortiman pakovanog mesa. Ovaj objekat zapošljava 15 radnika.

Pored Novosađana, i stanovnici Knića, nabavku ponovo mogu obavljati u  Maxi supermarketu, na adresi Knić BB. 14 zaposlenih svakodnevno očekuju potrošače, kojima je veliki izbor raznovrsnih proizvoda poput svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa sada dostupan u novom, moderno dizajniranom enterijeru radnje sa odeljenjem pekare, koja nudi širok izbor pakovanog peciva i hleba.

U Tempo hipermarketu na Vilinim vodama u Beogradu, kupcima su sada na raspolaganju osvežena i još dostupnija odeljenja pijace i pekare, koja će, uz podršku više od 90 zaposlenih i prepoznatljiv asortiman proizvoda, doprineti još ugodnijoj kupovini.

Kompanija Delez Srbija, i u 2022. godini nastavlja sa kontinuiranim unapređenjem svoje maloprodajne mreže, kako bi potrošačima omogućila još kvalitetnije iskustvo kupovine, po najmodernijim standardima.