DELEZ SRBIJA NASTAVLJA ŠIRENJE: Ovo su nove prodavnice trgovinskog lanca otvorene u novembru

29. XI 2022 | Na adresi Stevana Doronjskog 1 u Novom Sadu kompanija Delez Srbija danas je svečano otvorila vrata novog Maxi supermarketa. Prethodno u ovom mesecu meštani Divčibara dobili su prvi Maxi supermarket, a nove radnje otvorene su i u Starim Banovcima i Kragujevcu.

Novootvoreni supermarket smešten na novosadskoj Detelinari, prostire se na više od 450m2 savremenog enterijera u kom ljubazno osoblje svakodnevno stoji na usluzi svojim komšijama, asistirajući im u nabavci raznovrsnog asortimana, saopšteno je iz kompanije Delez Srbija.

Kako navode, uz bogatu ponudu kvalitetnih artikala prehrane i neprehrane, kupcima je na raspolaganju i raznovrstan izbor svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa kao i ukusnih svežih peciva Maxi pekare, a brzoj i ugodnoj nabavci u ovoj radnji doprinosi i efikasna usluga 28 zaposlenih, kao i šest kasa za plaćanje od kojih su tri samouslužne kase.

Početkom novembra, u Gođevačkoj ulici broj 2 svečano je otvoren prvi Maxi supermarket na Divčibarama, u čijoj prepoznatljivoj ponudi i usluzi sada mogu uživati svi posetioci i meštani ovog omiljenog planinsko-turističkog mesta nadomak Valjeva.

U sremačkom naselju Stari Banovci nov Maxi supermarket dočekao je sve kupce na adresi Milenka Pevca broj 6.

Prethodne nedelje u ulici Grada Karare bb otvoren je nov Maxi supermarket i u Kragujevcu, deseti u ovom gradu smeštenom u samom srcu Šumadije.

Uz otvaranje novih prodavnica kompanija Delez Srbija je u novembru nastavila i sa modernizacijom postojećih. Tako je prešavši u Maxi format, renovirana prodavnica na adresi Đure Đakovića bb građane Požarevca dočekala u novom ruhu kreiranom tako da odgovori na sve potrebe modernog kupca.

Stalna ulaganja u podizanje nivoa kvaliteta ponude i usluge i kontinuirano širenje maloprodajne mreže pokazatelj su strateške posvećenosti trgovinskog lanca Delez Srbija da iskustvo kupovine po svetskim standardima učini još dostupnijim potrošačima širom Srbije, poručuju iz kompanije.