DARE TO DO MORE: Plaćeni program za mlade talente u kompaniji Pepsico

5. V 2022 | Kompanija PepsiCo i ove godine pokreće program ‘Dare To Do More’ namenjen diplomcima.

Petu, jubilarnu, godinu zaredom kompanija PepsiCo pokrenula je globalni program Dare To Do More, namenjen diplomcima koji su spremni da prihvate izazov i pokažu svoju kreativnu stranu u jednoj od vodećih svetskih kompanija u industriji hrane i pića. U okviru ovogodišnjeg programa biće izabrana dva najbolja kandidata za pozicije u sektorima Prodaja i Lanac snabdevanja.

Dare To Do More program namenjen je studentima završih godina studija i diplomcima, sa do tri godine radnog iskustva, koji su spremni da pokažu svoja stečena znanja i primene ih u rešavanju zadataka.

Ove godine, kandidati će dobiti zadatak da kreiraju studiju slučaja zasnovanu na ciljevima pep+ (PepsiCo Positive) strategije održivog razvoja kompanije PepsiCo. Mladi kandidati će imati priliku da svoje veštine primene u stvaranju kreativne ideje koja je deo odgovara na temu održivog poslovanja kompanije, kreirajući tako pozitivne promene, ali i pružajući sebi šansu da svoju karijeru započnu upravo u kompaniji PepsiCo.

“Dare To Do More program mi je omogućio da kroz razne rotacije naučim mnogo, bolje upoznam sebe i dobijem priliku da pokažem sve veštine koje sam stekao tokom studija. Kada se osvrnem na svoj razvojni put u kompaniji, mogu slobodno reći da su to bili najuspešniji meseci tokom kojih sam najviše naučio, postigao i apsolutno izašao iz svoje zone udobnosti. Program je osmišljen tako da vas konstantno izaziva da uradite više, bolje i snažnije i da se stalno nadograđujete. Možda i najzabavniji deo celog procesa je svakako studija slučaja u kojoj sam imao ‘odrešene ruke’ da osmislim nešto novo, gde se kreativnost ceni, kao i pristup koji je ‘izvan kutije’, dok je osećaj ponosa dok predstavljate svoje rešenje nešto što je neprocenjivo”, podelio je svoja iskustva Veljko Ristić, jedan od polaznika prošlogodišnje generacije, koji je karijeru počeo u sektoru prodaje, a sada je na funkciji Category Manager Executive.

Dare To Do More program traje 2 godine, podrazumeva osmočasovno radno vreme i plaćen je. Tokom ovog perioda izabrani kandidati će imati prilike da razvijaju svoje karijere pod mentorstvom eksperata kompanije PepsiCo. Prijave za učešće traju do 31. maja 2022. godine. Prijave za učešće traju do 31. maja 2022. godine. Više informacija, kao i link za prijavu možete pronaći OVDE.