ALWAYS PODRŽAVA USPEH ŽENSKIH JUNIORSKIH KOŠARKAŠKIH TIMOVA

25. II 2020 | Always je i ove godine prepoznao važnost učešća žena u sportu i stoga će kupovinom bilo kog pakovanja Always Platinum uložaka u Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama, P&G obezbediti donaciju košarkaškim klubovima Radivoj Korać i ŽKK Girl Basket kako bi podržao njihov uspeh.

Kako bi se obeležilo partnerstvo između brenda Always, kompanije Delhaize Serbia, kluba Radivoj Korać i novog ŽKK Girl Basket kluba, održan je simboličan košarkaški turnir u kome su učestvovali, osim devojaka iz klubova, i zaposleni kompanije. Ženski timovi ŽKK Girl Basket i ŽKK Radivoj Korać suočili su se u petnaestominutnim mečevima kako bi zajedničkim snagama pokazali da samopouzdanje uvek pobeđuje. Tokom šest mečeva devojke su pokazale koliko su timski duh i istrajnost važni za napredovanje u sportu, ali i u životu.

Motivisan uspehom ženskih juniorskih timova, Always nastavlja da ohrabruje devojčice koje se bave košarkom da budu jake, nezavisne, zdrave i aktivne u sportu. Kako je košarka sve više zastupljena u našem društvu, a žene sportisti predstavljaju uzor devojčicama širom sveta, Always poziva sve da se pridruže akciji kako bi promenili pravila i zadržali devojke u sportu.

Prilikom kupovine Always Platinum proizvoda u Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama u Srbiji od 1. februara do 29. februara 2020. godine doprinosite ukupnoj sponzorskoj donaciji ženskim košarkaškim ekipama ŽKK Girl Basket i ŽKK Radivoj Korać od 991.200,00 dinara, odnosno 4.200 eura po timu.