39. U LANCU: Otvoren još jedan Super DIS market

22. IX 2021 | Kompanija DIS otvorila je danas još jedan, 39. market u okviru svog maloprodajnog lanca, na adresi Nemanjina 55 u Banatskom Karlovcu.

Super DIS u Banatskom Karlovcu, čiji prodajni prostor se prostire na 295m² zapošljava 15 radnika i ima 3 kase. Radno vreme prodavnice je svakog dana od 07 do 22 časa.

Kako naglašavaju iz kompanije, novootvoreni market svojim modernim dizajnom i prijatnim ambijentom potrošačima pruža potpuno novi i bolji doživljaj kupovine.

210922_Super-DIS-Banatski-Karlovac3

“Svaki potrošač će moći da uživa u širokoj i raznovrsnoj ponudi proizvoda po zaista sjajnim cenama. Vrhunska usluga, bogata ponuda zdrave hrane, uvek sveže meso, pažljivo odabrano i sortirano kvalitetno voće i povrće su sve ono što će obogatiti kupovinu i zadovoljiti potrebe meštana Banatskih Karlovaca i okoline”, poručuju iz DIS-a.

Na dan otvaranja potrošači su imali priliku da uživaju u prijatnom ambijentu novog DIS marketa, i pratećim akcijama povodom početka rada novog objekta: gratis kupovina za svakog 50. potrošača i poklon majice za članove programa lojalnosti ‘Naša kartica’ uz račun veći od 3.000 dinara. Takođe, svi koji su obavili kupovinu u vrednosti od 1.000 i više dinara na poklon su dobili specijalno dizajniranu Hvala čokoladu, a 3 korisnika ‘Naše kartice’ koji su ostvarili najveću kupovinu uz račun veći od 5.000 dinara, na poklon su dobili televizor.

210922_Super-DIS-Banatski-Karlovac2

“Jedan od najvećih domaćih trgovinskih lanaca je otvaranjem marketa i zapošljavanjem ljudi nesumnjivo pozitivno uticao na privredu celokupnog kraja, a izvesno je da će kvalitetom svoje usluge veoma brzo postati jedno od omiljenih mesta kupovine meštana Banatskog Karlovca i neizostavni deo lokalne zajednice”, navodi se u saopštenju kompanije DIS.

Otvaranje novog objekta organizovano je uz sve mere zdravstvene zaštite potrošača i zaposlenih, kako bi se prisutni osećali bezbedno i sigurno prilikom rada i kupovine.

(foto: Dragan Stevanović)