ZNANJE JE UVEK U MODI: Počela s radom Represent Academy

Represent Academy je nova poslovna jedinica u okviru Represent Systema, vodeće regionalne grupacije za integrisane komunikacije, čiji stručnjaci već 17 godina sprovode razne edukativne programe. Represent Academy će se isključivo baviti edukacijom u oblasti integrisanih komunikacija na teritoriji Zapadnog Balkana, a u prvu godinu postojanja ulazi sa ambicioznim kalendarom dobro poznatih, ali i novih proizvoda.

Kombinacija treninga javnog nastupa Londonske škole za odnose sa javnošću sa novim formama poput Seminara na temu ličnog brendiranja ili Digitalne transformacije odgovor je na stalnu potrebu za učenjem, kao pokretačkom snagom iza svakog uspeha, navodi se u osnivačkom saopšrenju Represent Academy.

Cilj Represent Academy je da pomogne svojim klijentima da uspešno savladaju komunikacijske izazove sadašnjosti, ali i one koje donosi budućnost sa samopouzdanjem i kompetentnošću, poručuju iz novoformirane akademije i dodaju da će programi, škole, seminari i master classovi okupljati talentovane rukovodioce, PR, content i digital menadžere, ali i druge menadžment profile, kako bi unapredili veštine kroz dinamičan rad sa iskusnim predavačima.

Represent Academy će voditi Jelena Mikić, dosadašnji regionalni direktor i direktor razvoja Represent Systema.

Pored redovnih, renomiranih predavača i stručnjaka iz svojih oblasti, iz akademije obećavaju i poznata lica poput: glumca i profesora FDU Srđana Karanovića, voditelja i novinara Miloša Milovanovića, urednika i novinara Zorana Stanojevića, novinara i komunikološkog stručnjaka Nataše Ristić.

“Naš program okuplja najveće stručnjake u regionu, ali i gostujuće predavače iz celog sveta. Pozivamo vas da odaberete svoj omiljeni program i pridružite nam se na beskrajnom putovanju ka novim iskustvima i znanjima. Jer, #znanjejeuvekumodi”, poručuju iz Represent Academy.