ZIMSKA NAGRADNA IGRA KOMPANIJE MOL SRBIJA

61221-MOL-EVO-zimska-nagradna-igra

06. XII 2021. | Od danas na MOL Serbia servisnim stanicama širom Srbije, sipanjem 20 litara bilo kog goriva i prijavom na saju kupci stiču uslov da postanu dobitnik automobila BMW serije 3 ili vrednih nedeljnih nagrada. U duhu novogodišnjih praznika i darivanja, MOL Serbia je za svoje kupce pokrenula nagradnu igru ’Sipaj i osvoji BMW’, koja će trajati do 17. januara. Članovi MOL Plus klub programa lojalnosti imaju više mogućnosti za dobitak, jer se korišćenjem MOL Plus klub kartice prilikom kupovine goriva i prijavom na sajtu duplira šansa za osvajanje nagrada.

Da bi učestvovali u nagradnoj igri ’Sipaj i osvoji BMW’ potrebno je da vozači na bilo kojoj MOL Serbia servisnoj stanici dopune svoj automobil sa najmanje 20L nekog od sledećih goriva: MOL EVO 95, MOL EVO 95 Plus, MOL EVO Dizel, MOL EVO Dizel Plus ili TNG-a, nakon čega se registruju na web stranici https://evo.molserbia.rs/promocije. Prilikom registracije, potrebno je da učesnik ostavi sledeće podatke: ime i prezime, broj telefona, e-mail adresu i broj fiskalnog računa po kome je ostvario pravo na učešće i da verifikuje razumevanje i prihvatanje Pravila nagradne igre.

„Sumirani rezultati poslovanja na kraju ove godine su nam pokazali da smo ostvarili svoj cilj, a to je da se približimo kupcima i odgovorimo na njihove svakodnevne potrebe. Ponosni smo na činjenicu da imamo lojalne kupce koji cene kvalitet naših proizvoda i usluga. Oni su u fokusu svega što radimo i u želji da ih na adekvatan način iznenadimo organizovali smo još jednu nagradnu igru. Ovu godinu završavamo sa pozitivnim rezultatima, uspeli smo da odgovorimo na sve izazove, kao i da idemo u korak sa promenama na tržištu“, izjavila je Ana Dešić, direktorka maloprodaje MOL Serbia.

Nagradni fond je sledeći:

•           Glavna nagrada – BMW serije 3

•           7 nedeljnih nagrada – 15.000 bonus MOL Plus klub poena

Dobitnici će biti objavljeni svake nedelje u aplikaciji MOL Go, a spisak svih dobitnika će po okončanju Nagradne igre biti dostupan na https://evo.molserbia.rs/, kao i na zvaničnim MOL Serbia kanalima na društvenim mrežama.