YOUNG LIONS – VELIKA PRILIKA ZA MLADE KREATIVCE

30. III 2023 | Mladi kreativci domaće scene ove godine imaće jedinstvenu priliku da, razmišljajući brzo i originalno, svoje ideje lansiraju sve do kanskog festivala. Takmičenje Young Lions biće održano u Beogradu 19. aprila 2023. godine, u organizaciji Udruženja za tržišne komunikacije (UEPS), u partnerstvu sa Grand kafom i udruženjem Ženski centar ‘Milica’.

Kreativci do 30 godina imaće težak, ali veoma zanimljiv zadatak da u roku od 24 sata odgovore na kreativni izazov i iznedre rešenje koje će na najbolji način odgovoriti na brief i pokazati da baš oni treba da predstavljaju Srbiju na prestižnom takmičenju Cannes Young Lions.

“U skladu sa svojim vrednostima, usmerenim na podršku mladim umetnicima i kreativcima, Grand Kafa podržava i ohrabruje mlade da pokažu i razvijaju svoj talenat i kreativnu energiju, podstičući ih da pomeraju granice. Podrška mladim talentima je izuzetno važna za budućnost struke, a činjenica da takmičenje ima i humanitarni karakter, dodatni je razlog zbog koga smo veoma ponosni na učešće u ovom projektu”, istakla je Nina Cvetković, Senior Brand Development Manager kompanije Atlantic Grand.

Osim podizanja društvene svesti o važnim temama, takmičenje će pružiti novo iskustvo učesnicima i pomoći im u razvijanju kreativnih veština, uz istovremeno jačanje samostalnosti, ali i timskog duha. Young Lions je takmičenje humanitarnog karaktera, u okviru koga ‘mladi lavovi’ nude kreativno rešenje za klijenta – neprofitnu humanitarnu organizaciju ili organizaciju civilnog društva. Ove godine to će biti Ženski centar ‘Milica’, udruženje koje radi na unapređenju položaja i kvaliteta života i zdravlja žena.

Prijave su otvorene do 14. aprila, a najbolji tim mladih kreativaca imaće priliku da doživi posebnu energiju kanskog festivala i predstavi svoje kreativno rešenje na globalnoj sceni. Grand kafa i UEPS pozivaju mlade kreativce spremne na izazov da ‘naoštre kandže’ i prijave se za Young Lions takmičenje koje im može preokrenuti karijeru i pružiti nezaboravno iskustvo.