VITALIA: REGIONALNI DONATOR ZDRAVE HRANE MEDICINSKIM RADNICIMA I PACIJENTIMA OBOLELIM OD COVID-19 VIRUSA

5. V 2020 | Kompanija Vitalia proaktivno pruža podršku najangažovanijima u borbi sa korona virusom, ne samo kroz podršku institucijama, nego i pomažući ljudima zaposlenim u njima, jer su upravo ti ljudi najdirektnije suočeni sa aktuelnom pandemijom.

“U tu svrhu donirali smo pakete zdrave hrane i zaštitne opreme za medicinsko osoblje na Klinici za infektivne bolesti u Skoplju. Sarađujući sa Crvenim krstom Makedonije donirali smo setove zdrave hrane socijalno ugroženoj grupi građana. Istovremeno smo, kao podrška Vladi, akontativno isplatili porez na dobit za 2020. godinu”, kazala je Iskra Vetađokoska-Mucunska, suvlasnik i generalni menadžer Vitalije.

“U saradnju sa Crvenim krstom Srbije donirali smo pakete zdrave hrane ugroženim porodicama, a u saradnju sa Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje donirali smo funkcionalne pakete medicinskim radnicima i pacijentima smeštenim u privremenoj COVID bolnici na Beogradskom sajmu. Takođe, doniraćemo i novu posteljinu Klinici za infektivne bolesti. U kontaktu smo i sa humanitarnim fondovima širom Srbije koji organizuju pomoć građanima, preko kojih će zdravi proizvodi Vitalije biti široko dostupni”, istakla je Iskra Vetađokoska-Mucunska.

 

Osim u Makedoniji, donatorske aktivnosti kompanija realizuje i uSrbiji gde je Vitalia brend prisutan više od 20 godina.