USKORO OTVARANJE KRUŠEVAC SHOPPING PARKA

18.09.2019 - šoping park Krusevac 02 copy

18. IX 2019. | Nova destinacija za kupovinu i uživanje u srcu Kruševca, Kruševac Shopping Park, investicija vredna 12 miliona evra, biće otvoren 26. septembra 2019. Početak rada biće zvanično obeležen organizovanjem događaja za medije, kao i bogatim zabavnim programom za posetioce. Nakon zvanične ceremonije presecanja vrpce, prodavnice će biti otvorene za posetioce u 12h.

Sa više od 300 parking mesta, kombinacijom 17 poznatih domaćih i internacionalnih brendova i kafe bistroom, novi šoping park ponudiće prijatnu kupovinu po pristupačnim cenama. Na dan otvaranja, posetioci će moći da uživaju u specijalnim popustima i ponudi u svakoj od novootvorenih prodavnica, kao što su LC Waikiki, Defacto, Orsay, Tom Tailor, Knjižare Vulkan i CCC, ali i Sport Vision, Planeta Sport, Pertini, Legend, Lilly i DM, od kojih će se pojedine po prvi put predstaviti u Kruševcu i Rasinskom okrugu.

U okviru zvaničnog programa otvaranja, publici u kojoj će se naći predstavnici medija, gradski čelnici, poslovni partneri i zakupci, obratiće se gradonačelnica Kruševca, Jasmina Palurović, i predstavnik Kruševac Shopping Parka i Nepi Rockcastle grupe, Nemanja Savčić.

Nakon zvaničnog otvaranja uslediće zabavni program u poslepodnevnim satima.

Maloprodajni park se nalazi u južnom delu grada Kruševca, u ulici Krfska broj 37, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bruskog puta, regionalnog puta koji vodi do planine Kopaonik i samo 25km od glavnog državnog autoputa.

Pored Kruševac Shopping Parka, Nepi Rockcastle u svom portfoliju u Srbiji ima i Šoping centar Kragujevac Plaza, ali i Šoping centar Promenada Novi Sad.