UNIVEREXPORT: ORGANA ULJE NA MEĐUNARODNOM POLJOPRIVREDNOM SAJMU U NOVOM SADU

29. V 2023 | Kompanija Univerexport predstavila je svoje organske proizvode brenda Organa na 90. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Na poziv Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam predstavljeno je organsko Organa ulje koje je ponosni nosilac žiga ‘Najbolje iz Vojvodine’, koji dodeljuje Pokrajinska vlada.

90. po redu Poljoprivredni sajam trajao je od 20. do 26. maja i na njemu su se okupili svi značajni akteri agrobiznisa, kao i predstavnici privrednih i poljoprivrednih grana iz Srbije i sveta među kojima su predstavljeni i organski proizvodi brenda Organa iz lične proizvodnje trgovinskog lanca Univerexport.

Proizvod za koji je Univerexport nagrađen ovom prestižnom oznakom je 100% prirodan i organski, a njegov kvalitet zadovoljava HACCP i ISO standarde, što žig i potvrđuje. Organsko suncokretovo ulje brenda Organa priprema se od organskog suncokreta u tehnologiji hladno ceđenog ulja, a suncokret od kojeg se pravi ulje uzgajan je na potpuno prirodnim usevima koji nisu tretirani hemikalijama i pesticidima.

100% prirodno ulje predstavljeno je na sajmu zajedno sa drugim proizvodima koji su pod okriljem brenda Organa. Tokom trajanja sajma posetioci su mogli da se upoznaju sa benefitima organskih proizvoda, ali i da se informišu o samom procesu pravljenja.  Suncokretovo Organa ulje dostupno je u Univerexport objektima u pakovanju od 750ml i 250ml, a ono po čemu će ga potrošači lako prepoznati jeste oznaka ‘Najbolje iz Vojvodine’ koju sa ponosom nosi, navodi se u saopštenju kompanije.