UNIVEREXPORT NASTAVLJA SA OTVARANJEM PRODAVNICA U BEOGRADU

06. V 2019. | “Stanovnici Vračara i Zvezdare od sada su u prilici da kupuju u domaćoj, komšijskoj radnji, po cenama prilagođenim svačijem džepu i sa asortimanom gde se najveća pažnja poklanja sopstvenoj proizvodnji, domaćim proizvođačima i segmentu sveže hrane”, saopštili su iz Univerexporta.

Ova kompanija otvorila je dve nove prodavnice, na adresama Južni Bulevar 112 i Đurićeva 5, gde je zaposleno 30 novih radnika.

“Novim radnjama smo odgovorili na potrebe stanovnika ovog dela Beograda. Tokom proteklog perioda stalno smo dobijali upite u vezi sa novim lokacijama prodajnih mesta u ovim delovima grada, jer postojeće prodavnice imaju sve što je kupcima potrebno, ali im je takođe vrlo bitna blizina radnje. Doći im u komšiluk znači odgovoriti na sve njihove potrebe”, poručuju iz Univerexporta.

Napominju da je sveže meso sa domaće farme koje u roku od 48 sati stiže na police maloprodajnih objekata, jedna od prednosti koje nudi asoritman novih prodavnica. Meso stiže sa sopstvene farme, AD Bačka iz Bačke Palanke, gde je sav proces strogo uređen i kontrolisan. Meso se nikada ne uvozi i ne zamrzava.

Voće i povrće se kupuje od domaćih proizvođača, kao i organski proizvodi – uz sve potrebne sertifikate i dozvole. Deo asortimana koji se ne proizvodi u Srbiji uvozi se, pa tako police Univerexporta krase i proizvodi velike svetske kompanije organskih proizvoda Natura Si.

Iz kompanije još dodaju da su robne marke poseban deo gde se, uz odličan odnos cene i kvaliteta, nude proizvodi koji odgovaraju i kriterijumima najzahtevnijih kupaca.

Sa svojom osmom prodavnicom u Beogradu, Univerexport dolazi do broja od 147 maloprodajnih objekata koji se postiru u svim manjim i većim opštinskim centrima Vojvodine, kao i u glavnom gradu.