UMREŽIMO SE: 3. generacija eCommerce Akademije

11. III 2021 | E-trgovina u Srbiji u prethodnoj godini zabeležila je ograman rast, a broj dinarskih transakcija plaćanja karticom putem interneta povećan za 115,36 odsto, dok je broj internet prodajnih mesta povećan za 54,95 odsto. Ova činjenica obezbedila je idealno okruženje za pokretanje 3. generacije ‘eCommerce akademije’, skupa predavanja i radionica koje će biti održane od 05.04. do 31.05.2021.

Nakon uspešne prve dve generacije eCommerce akademije koja je okupila više od 180 polaznika i više od 50 različitih kompanija, eCommerce asocijacija Srbije najavila je početak treće Akademije ovog edukativnog projekta.

eCommerce asocijacija Srbije otvorila je prijave za treću generaciju programa eCommerce akademija koji obuhvata više od 24 sata materijala edukativnih predavanja, 20 različitih predavača i 6 sati online konsultacija.

I ovoga puta u pitanju je edukacija putem online platforme na sajtu eCommmerce akademije kroz koju je omogućen pristup 6 edukativnih celina. Svaka celina se sastoji od 4 do 6 polučasovnih ili jednočasovnih predavanja, nakon čega predstoji Zoom diskusija sa predavačima.

Polaznici kademije će imati priliku da čuju iskustva predavača, koje su to uobičajene greške, kao i trendovi za budućnost eCommerca, da nauče koji su procesi digitalnog ekosistema važni da bi se uspostavio dobar web shop i na šta sve treba da obrate pažnju kada skaliraju svoje procese. Moći će da čuju sve relevantne teme koje čine eCommerce i digitalno poslovanje, imaće priliku da dobiju primere iz prakse stručnjaka koji su na ovome radili godinama.

Prilikom Zoom diskusija, učesnici će imati priliku da iznesu svoja pitanja, mišljenja i razmene svoje stavove sa predavačima.

Link za prijave: akademija.ecommserbia.org

Za koga je eCommerce akademija program?

eCommerce akademija je podjednako i za one koji su već jednom nogom kročili u digitalni ekosistem – radeći u firmama koje imaju eCommerce poslovanje ili pretenduju da ga pokrenu, ali i za preduzetnike i eCommerce entuzijaste koje žele da pokrenu svoj web shop.

Cilj ovog kursa je sticanje kompletne slike o tome šta sve čini jedan digitalni ekosistem.

O eCommerce asocijaciji Srbije

eCommerce asocijacija Srbije okuplja sve činioce digitalnog ekosistema radi zajedničkog unapređenja e-commerce tržišta Srbije. Asocijacija se zalaže za promovisanje sigurne internet trgovine i regulisanje i podsticaj svih koji su deo ovog procesa, kroz edukaciju i potrošača i trgovinskog sektora. Cilj Asocijacije je mapirnje tržišta i podizanje standarda eCommerce industrije u Srbiji, radi asimilacije u svetske eCommerce tokove.