TRI OTVARANJA U JEDNOM DANU: Gomex obradovao potrošače u tri grada

Gomex Mirijevo

2. X 2023 | U petak, 29. septembra, otvoreni su novi objekti trgovinskog lanca Gomex u Sremskoj Kamenici, Pančevu, kao i renovirani objekat u Beogradu.

Osluškujući potrebe svojih potrošača kompanija Gomex svečano je otvorila svoj prvi objekat u Sremskoj Kamenici na adresi Vladimira Nazora 19. Gomex prodavnica na skoro 170m2 prostora, raspolaže mnogobrojnim kvalitetnim artiklima. U novom objektu, uz ponudu svežeg voća i povrća, kupcima se na raspolaganju nalazi izbor mesa, delikatesa, svežih peciva kao i brojnih drugih prehrambenih i neprehrambenih artikala. Radno vreme objekta je od ponedeljka do nedelje od 7h do 21h. Zaposleno je šest novih radnika.

Gomex Sremska Kamenica

Peta prodavnica u Pančevu se nalazi na adresi Oslobođenja 27. U ovoj prodavnici, potrošači će svoje kupovine moći da obavljaju od ponedeljka do nedelje od 7h- 21h. Market raspolaže prodajnim prostorom veličine 169m2 kupcima nudi mogućnost nabavke više od 3.800 svakodnevno potrebnih artikala i zapošljava 8 radnika.

Gomex Pančevo

Što se tiče renoviranog objekta na adresi Matice Srpske 109 u Beogradu, najveći novitet je pekara koja od sada postoji u sklopu same prodavnice. Ova novina kupcima će pružiti mogućnost da u svakom trenutku pronađu sveže pečen hleb i pecivo.

Na dan otvaranja, u svim marketima obezbeđeni su popusti od 10% (na ceo račun), kao i prigodni pokloni za prve kupce.