TRADICIONALNA IMLEKOVA USKRŠNJA DONACIJA: MOJA KRAVICA PROIZVODI DECI IZ USTANOVA BEZ RODITELJSKOG STARANJA

Danijela Stajković, Prihvatilište za decu Beograda i Marija Malović, kompanija Imlek

07. V 2024. | Kompanija Imlek tradicionalno je obradovala uskršnjim poklonima štićenike iz Prihvatilišta za decu Beograda, SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj i Udruženja ‘Vitezovi osmeha’ u Novom Sadu.

Uskršnju tradiciju kucanja jajima upotpunili su paketići mlečnih proizvoda – Moja Kravica čokoladno mleko, Moja Kravica čokoladno mleko čoko karamel, Moja Kravica milkshake sa ukusom šumskih bobica i Moja Kravica čoko biskvit.

“Kompanija Imlek danas uživa reputaciju koja je sinonim za vrhunski kvalitet, neprikosnoveno poverenje potrošača i očuvanje porodičnih vrednosti. Ovaj gest još jedan je u nizu kompanije koja kontinuirano pruža podršku humanitarnim projektima širom zemlje. Vodeći se idejom da je dečiji osmeh neprocenjiv, kompanija Imlek pored obeležavanja Uskršnjih praznika tradicionalno donira svoje proizvode povodom početka školske godine, Svetskog dana mleka, Božićnih praznika, Svetskog školskog dana mleka i Svetskog dana deteta”, naveli su iz kompanije.

“Izrazila bih veliku zahvalnost kompaniji Imlek na njihovoj izuzetnoj podršci tokom ovogodišnjih Uskršnjih praznika. Kroz kontinuiranu podršku, kompanija nam omogućava da pružimo sigurno okruženje, osiguravajući da svako dete ima priliku da odrasta zdravo i srećno. Ova donacija nije samo gest dobrote, već i pokazatelj dubokog razumevanja i posvećenosti zajedničkom cilju i omogućava nam da ostvarimo pozitivan uticaj na živote dece koja su najranjivija u našem društvu”, izjavila je Danijela Stajković, direktorka Prihvatilišta za decu Beograda.

“Briga o deci i njihovom pravilnom razvoju jedan je od prioriteta kompanije Imlek. Kao brend koji već decenijama simbolizuje sigurnost i detinjstvo, Moja Kravica je i ove godine tradicionalno ulepšala uskršnje praznike onima kojima je to najpotrebnije. Društveno odgovorno poslovanje, sa fokusom na pomoć najmlađima, jedan je od temelja kompanije Imlek, zbog čega nam aktivnosti ovog tipa predstavljaju najveće zadovoljstvo”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova Imleka.