SUPER DIS U ARILJU

16122020-dis

16. XII 2020 | U Arilju je 16.12.2020. godine otvoren novi Super Dis market, na adresi Stevana Čolovića 3. Market u Arilju je 36. u širokoj mreži marketa ovog trgovinskog lanca.

Super Dis u Arilju prostire se na preko 460m², zapošljava 22 radnika, ima četiri kase i prostran parking namenjen potrošačima. Novootvoreni market svojim modernim dizajnom i prijatnim ambijentom potrošačima pruža potpuno novi doživljaj kupovine. Svaki kupac će moći da uživa i u širokoj i raznovrsnoj ponudi – skoro 5.000 artikala. Vrhunska usluga, bogata ponuda zdrave hrane, uvek sveže meso i riba, pažljivo odabrano i sortirano kvalitetno voće i povrće su sve ono što će obogatiti kupovinu i zadovoljiti potrebe svakog stanovnika Arilja i okoline, kažu iz Disa.

Potrošači su na otvaranju uživali u brojnim degustacijama i promocijama, prijatnom ambijentu novog Dis marketa i poznatoj akciji ovog trgovinskog lanca u kojoj je na dan otvaranja svaka 50. kupovina gratis.

Bitno je napomenuti da su u marketu ispoštovane sve mere Vlade Republike Srbije, koje se tiču zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih, pa su tako postavljene dezo barijere, zaštitni paneli na kasama i dezinfekciona sredstva u cilju bezbedne i prijatne kupovine.