STRATEŠKO PARTNERSTVO MERCATOR-S I HEMOFARMA

15.09.202---Zdravoteka_Foto

15. IX 2020. | Idea prodavnice, Roda marketi i Mercator hipermarketi dobijaju Zdravoteke. Na posebno označenim policama, u više od 100 maloprodajnih objekata širom Srbije, u ponudi se od sada nalaze proizvodi farmaceutske kompanije Hemofarm, i to vitamini, minerali, dijetetski suplementi, sirupi i drugi preparati koji se nalaze u slobodnoj prodaji. Ponudom u Zdravotekama, kao i posebnom ponudom u Idea Organic prodavnicama, Mercator-S kupcima nudi širok asortiman, mogućnost nabavke ‘na jednom mestu’, sa posebnim akcentom na proizvode koji prate trend zdravog načina života.

Strateško partnerstvo sa Hemofarmom u Mercatoru-S smatraju još jednim važnim iskorakom u saradnji sa domaćim proizvođačima i dobavljačima, ovog puta iz farmaceutske industrije, kojim će proširiti asortiman za oko 200 proizvoda, od kojih je 60% proizvedeno u Srbiji.

“Mi smo u potpunosti fokusirani na domaće proizvode i ovakvo strateško partnerstvo sa vodećom farmaceutskom kompanijom u Srbiji – Hemofarmom, deo je naše strategije kao nacionalnog maloprodajnog lanca koji 97% ukupne vrednosti asortimana obezbeđuje kod domaćih proizvođača i dobavljača. Naše partnere čine 90% kompanija iz Srbije i logično je da Hemofarm sa našom kompanijom uđe u ovako ozbiljan projekat. Zdravoteka je važan korak u susret željama naših potrošača da sve što zatreba nađu na jednom mestu, u jednoj prodavnici. Uvek spremni na nove i inovativne korake, veoma smo ponosni što smo učinili još jedan, veoma značajan za Mercator-S i Hemofarm, a pre svega za naše kupce”, istakla je Violeta Kovačević, generalni direktor kompanije Mercator-S.

Pored 16 dobavljača čiji proizvodi čine ponudu Zdravoteke, strateški partner kompanije Mercator-S u ovom projektu je Hemofarm.

Zdravoteka je otvorena u više od 100 Idea, Roda i Mercator prodajnih mesta širom Srbije, a plan je da do kraja godine bude sastavni deo ponude u još 50 prodavnica.