SLOBODA MIĆALOVIĆ NOVI AMBASADOR NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER LINIJE PROIZODA ZA NEGU LICA

151021-niveaSMicalovic

15. X 2021 | Simbol autentične i prirodne ženstvenosti, Sloboda Mićalović će biti glavno lice Nivea kampanje za novu liniju protiv starenja kože – Hyaluron Cellular Filler. Poznata glumica Sloboda Mićalović je ovoga puta pored filmske i pozorišne, preuzela i ulogu zaštitnog lica dobro poznate Nivea Cellular linije proizvoda. Kako već dugo javnost Slobodu posmatra kao sinonim lepote, sofisticiranosti i jednostavnosti, ovo partnerstvo došlo je kao prirodni sled događaja kojim Nivea želi da istakne glavne vrednosti koje krase ovaj brend.

“Moje lice uvek je u prvom planu u poslu kojim se bavim, zato moram da ga negujem. Još kao jako mala devojčica pokazivala sam naklonost prema kozmetici, a Nivea je bila nezaobilazni proizvod u našem kupatilu, a danas predstavlja neizostavni deo moje svakodnevne beauty rutine“, rekla je Sloboda Mićalović i dodaje: ”Ponosna sam jer sam deo ovog projekta i kampanje koja treba da inspiriše žene da se osećaju mlado jer ono što nosimo unutra čini da se osećamo lepim spolja. Negovana žena je zadovoljna žena, a zadovoljna žena može da obasja čitavu planetu“.

Ideja o lepoti koja dolazi iznutra je ono što povezuje Slobodu i Nivea Hyaluron Cellular Filler liniju. Formulacija ovih proizvoda sadrži sastojke koji aktiviraju ćelijske procese u koži i pospešuju proizvodnju hijaluronske kiseline, kolagena i elastina u samim ćelijama kože. Ima trenutni efekat, a redovnom upotrebom intenzivno smanjuje bore, poboljšava elastičnost kože i vraća joj sjaj.