SKUP LIDERA I PRIVREDNIKA NA PARAGRAF BUSINESS FORUMU

18.11.2019 - paragraf-business-forum-2 copy

18. XI 2019. | Stručni skup koji će na jednom mestu spojiti lidere i stručnjake iz oblasti prava, finansija, bankarstva održaće se 27-29. novembra 2019. u hotelu Premier Aqua, na padinama Fruške gore. Pod imenom Paragraf Business Forum, ovaj događaj ima za cilj da unapredi poslovna saznanja top menadžmenta i rukovodilaca i pruži konkretna i praktična rešenja koja tangiraju donosioce odluka u velikim privrednim subjektima. Kako navode organizatori, mogućnost networkinga sa predavačima i drugim učesnicima foruma jeste nešto što sve više opredeljuje privrednike da prisustvuju ovakvim skupovima.

Pod geslom ‘Unapređenje i zaštita poslovanja’ teme Paragraf Business Foruma ticaće se propusta poslodavaca koji najčešće dovode do radnih sporova, njihovim pravima i obavezama u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, odnosno prava i obaveze sa aspekta GDPR-a.

Pored toga, biće reči o posebno važnim temama za bankarski sektor, poput novina u Zakonu o izvršenju i obezbeđenju, odnosno normativnih izmena od značaja za upis nepokretnosti i hipoteke u katastar.

Značajno vreme biće odvojeno i za temu zloupotrebe dominantnog položaja i nenajavljeni uviđaj Komisije za zaštitu konkurencije, kao i o planovima i najavama Beogradske berze i Agencije za privredne registre.

Tokom 3 dana govornici na forumu biće predstavnici Udruženja banaka Srbije, Beogradske berze, službe Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, Republičkog geodetskog zavoda, Pravnog fakulteta, Agencije za privredne registre kao i vodećih advokatskih kancelarija.

Ono što je povoljnost ovog foruma je fleksibilnost boravka svih učesnika i mogućnost prisustvovanja posebnim dnevnim celinama – baš onim koje im deluju najpotrebnije u poslovanju.

Pored svih korisnih i stručnih sadržaja ne treba zanemariti i ambijentalne prednosti koje nudi hotel Premier Aqua i koje se podrazumevaju u savremenim kongresnim uslovima. Prava mera izbalansiranih aktivnosti uključuje i organizovane zajedničke večeri, pristup SPA sadržajima i bazenu kao i lokalne pogodnosti termalne banje Vrdnik.

Više informacija organizaciji i precizna satnica ovog korisnog stručnog skupa nalaze se na internet stranici  paragraf.rs/pbf.