ŠIRENJE PRODAJNE MREŽE U VOJVODINI: Otvoren drugi PerSu market u Sivcu

30. VII 2021 | U četvrtak 29. jula, uz poštovanje propisanih mera Vlade Republike Srbije, PerSu marketi otvorili su svoj drugi objekat u Sivcu na adresi Maršala Tita 196.

210730_PerSu-Sivac-5

Prilikom otvaranja drugog marketa u Sivcu PerSu je svoje nove komšije obradovao sa 100 poklon paketa, 100 poklon cegera, dok je svaka 50. kupovina toga dana bila gratis.

210730_PerSu-Sivac-2

Osim toga, prilikom ostvarene kupovine svaki potrošač dobio je greb-greb karticu i mogućnost da ostvari popust na datu kupovinu u iznosu od 5-20%. Takođe, svi prisutni su imali priliku da uživaju u degustaciji domaćih Belkino i Delikato proizvoda, ali i da se upoznaju sa pogodnostima PennyBack programa lojalnosti.

210730_PerSu-Sivac-4

“Zbližavanje i upoznavanje sa našim kupcima dolazi kroz otvorenost i ljubaznost PerSu osoblja, stoga verujemo da ćemo i u novom PerSu marketu u Sivcu uspostaviti upravo taj odnos poverenja i bliskosti, te da će on postati deo svakodnevnice naših komšija i mesto u kome će se uvek osećati dobrodošlo i sigurno”, poručuju iz PerSu marketa.

210730_PerSu-Sivac-3

Novi market u Sivcu prostire se na 175 kvadratnih metara, odiše prostranošću i udobnošću, a svojim potrošačima svakodnevno nudi preko 4.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih.

“Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja”, poručuju iz PerSu marketa.