SINAGOGA SOMBOR OTVORILA DVANAESTI MARKET

21. XI 2022. | Sinagoga d.o.o Sombor, veleprodaja i maloprodaja prehrambene robe otvorila je dvanaesti market u Somboru, na adresi Maksima Gorkog 43. Objekat ima površinu od 300 m2, dve kase za potrošače, 15 parking mesta i zapošljava 11 radnika.

Market u ponudi ima više od 6.500 artikala poznatih domaćih i stranih brendova, kao i proizvode private robne marke Sinagoga. U skladu sa novim konceptom i ovaj objekat ima posebno izdvojeno odeljenje svežeg mesa na kome sve vrste mesa prodaju mesari koji istovremeno pripremaju sva roštilj mesa i kobasice po kompanijskim recepturama prilagodjenim navikama naših potrosaca. Izdvojeno je odeljenje voća i povrća, a pored objekta se nalazi i pekara sa širokom ponudom svežeg hleba i peciva.

Vrlo pažljivo su formirane cene svih proizvoda s obzirom na veoma izraženu konkurenciju i potrošače koje je veoma teško pridobiti na novom prodajnom mestu.

Na dan otvaranja kupci su imali priliku da degustiraju mnoge proizvode Sinagoginih dobavljača, a deljeni su i brojni pokloni, gratis kupovine, kao i promo paketi proizvoda kompanijskih robnih marki Super hrana i Super hemija.