SINAGOGA: PRIHOD ZA DEVET MESECI 3,3 MILIJARDE DINARA

07. XI 2018. | Sinagoga d.o.o. Sombor, veleprodaja i maloprodaja prehrambene robe, za prvih devet meseci 2018. godine ostvarila je prihod od 3,3 milijarde dinara, što je povećanje od 10% u odnosu na isti period prošle godine.

Viši nivo rasta ostvaren je u veleprodaji (15%), a nešto manji u maloprodaji, uvozu ambalažnih papira i prodaji transportne i komercijalne ambalaže.

“Ostvarena dobit je znatno ispod prošlogodišnje i ne uspevamo da zaustavimo trend pada profitne stope. Rast ostvarujemo konstantno tražeći najadekvatnija rešenja u nabavci i prodaji, jer su nam prodajne cene unapred zadate od strane kupaca i na nama je samo da tim zahtevima adekvatno odgovorimo. Prihvatljive prodajne cene najvećim delom obezbeđujemo urednošću u plaćanju i permanentnom dobrom likvidnošću, što je jedini osnov da budemo prepoznati kao siguran i pouzdan partner postojecim kupcima  i dobavljacima, a da istovremeno animiramo i one koji do sada nisu bili prisutni u nasem sistemu”, kažu iz Sinagoge, dodajući da nastavljaju sa otvaranjem novih maloprodajnih objekata i da očekuju dodatni rast prihoda do kraja godine.