ŠABAČKI BRUNCH ZA NOVINARSKU PROJEKCIJU FILMA TOMA

13921-Sabacka-TOMA

13. IX 2021 | Novinarska projekcija dugoočekivanog filma ‘Toma’ održana je 10. Septembra u poznatom beogradskom restoranu ‘Dva jelena’ u Skadarliji, kojoj su pored medija prisustvovali i članovi filmske ekipe koji su uspeli verno da dočaraju život popularnog umetnika.

“Mlekara Šabac, kao kompanija koja veruje u tradiciju i kvalitet, želela je da pruži podršku večitim temama koje su opisane u filmu ‘Toma’ u kojem je prikazan život pevača, kao i način na koji je on unosio emociju u svoja dela, na koju niko nije mogao ostati ravnodušan. Toma Zdravković simbol je jednog vremena koje je protkano ljubavlju prema muzici i uživanju koje je ona donosila u živote onih koji su je slušali, a u ime tih lepih dana mi smo sa ponosom podržali ovu kinematografsku priču o legendi jugoslovenske muzičke scene, jer i naše proizvode Stvaramo s ljubavlju“, izjavila je Maja Bađin Georgijević, menadžer Korporativnih komunikacija u Mlekari Šabac.

Život iz Tominog vremena bio je protkan svakodnevnim, malim užicima koji su postali deo tradicije, a među njima je i čuveni Šabački jogurt, čije decenijsko poštovanje tradicionalne recepture i danas ima svoje verne ljubitelje. Nostalgiju za druženjem sa muzikom u kafanama, u kojima je vreme bilo saveznik svih boema i ljudi veselog duha, pojačava i sećanje na jutra nakon, kada se doručak obavezno kupovao na crvenim kioscima u kojima je pored viršli i pogačica nezaobilazni spoj činio i Šabački jogurt koji je vraćao u život nakon duge i raspevane noći.

Ovim filmom u kojem nas vanvremenski Tomini hitovi vode na putovanje u prošlost, ispričane su priče o ljubavi, tradiciji, kvalitetu i kulturi – priče koje su deo svih nas.