Rosanda Milatović Skorić imenovana za novog direktora SAS Adriatic

210211_sas

11. II 2021 | Rosanda Milatović Skorić je od januara ove godine imenovana za novog generalnog direktora kompanije SAS, koja se više od četiri decenije bavi naprednom analitikom i AI rešenjima. Rosanda će raditi na unapređenju postojećih partnerstava sa kompanijama širom regiona i daljem razvoju poslovanja. Njeno dosadašnje iskustvo i razumevanje izazova sa kojima se kompanije suočavaju, doprineće viziji ubrzanog rasta kompanije.

„Prethodna godina je bila veoma teška za većinu kompanija, ali i za vlade regiona. Digitalna transformacija je postala realnost, a ne dugoročni plan. Verujem da će moje iskustvo pomoći našim klijentima da zajedno prevaziđemo postojeće prepreke, i da se dalje razvijamo i rastemo. Naš tim je početkom ove godine proširen za osam novih kolega, i uverena sam da će SAS nastaviti da doprinosi razvoju kako privatnog tako i javnog sektora Adriatic regiona, primenom inovativnih rešenja veštačke inteligencije i napredne analitike“, rekla je Rosanda Milatović Skorić.

Rosanda je tokom prethodnih 13 godina sticala iskustvo u različitim sektorima IT industrije, od razvoja softvera, implementacije do menadžment savetovanja u najvećim kompanijama u regionu iz oblasti bankarstva i telekomunikacija.

Kompanija SAS je posvećena digitalnom razvoju regiona, omogućavajući organizacijama da uvidom u podatke, klijente i poslovanje, sa sigurnošću donesu pravovremene i dobre odluke podržane AI rešenjima, navodi se u saopštenju kompanije.