Q AGENCIJA DOBILA NAGRADU

8. XI 2022. | Internacionalna IT agencija, Q agency, proglašena je za najistaknutiju kompaniju u oblasti B2B poslovanja u Srbiji i Hrvatskoj. Reč je o prestižnom priznanju platforme The Manifest koja objavljuje novosti iz sfere biznisa i kreira liste najboljih kompanija iz celog sveta. Kako se navodi u izveštaju platforme, tim ove agencije dobio je visoke ocene za razvoj softvera, web-a, mobilnih aplikacija, korisničko iskustvo, kao i digitalni dizajn.

Prema rečima Filipa Ljubića, CEO-a kompanije Q agency, dobitnici nagrade se određuju na osnovu broja pozitivnih iskustava klijenata i preporuka koje su dobili u toku prošle godine.

“Hteo bih da se zavalim Q-ovcima koji predano rade na kompleksnim rešenjima za naše klijente. Znali smo da će širenje poslovanja i otvaranje kancelarije u Srbiji biti veoma pametan potez i ponosni smo što je The Manifest prepoznao naš trud i znanje. Čak devet od 10 najvećih klijenata Q-a su vodeće svetske kompanije u svojim industrijama. Ovo je velika potvrda celom timu i podsticaj da projekte na kojima radimo podignemo na još viši nivo“, izjavio je Ljubić.

Početkom ove godine predstavništvo Q-a otvoreno je u Srbiji, pre svega zbog velikog broja kvalitetnih programera, kao i geografske, jezičke i kulturološke blizine sa Hrvatskom. Q agency se rapidno razvija, pa se tako paralelno povećava i potreba za zapošljavanjem novih stručnjaka. Zato, pored Beograda, posluje širom sveta – predstavništvo je u Zagrebu, kancelarije ima i u Londonu i Cirihu, a na Filipinima je nedavno pokrenut i njihov development centar. Priznanje koje je agencija dobila od The Manifest-a takođe je potvrda za developere iz naše zemlje da svoj posao za klijente obavljaju na visokom nivou.

“Q agency se smatra jednom od najbrže rastućih agencija u Evropi, između ostalog, upravo zbog velike podrške naših klijenata zbog kojih nas je The Manifest prepoznao kao najbolje u B2B poslovanju u Srbiji i Hrvatskoj. Dajemo svoj maksimum kad je reč o pružanju usluga velikim inostranim kompanijama sa kojim sarađujemo i drago nam je da relevantne platforme prepoznaju naš kvalitet, inovativnost i posvećenost. Posebno kada se istaknemo u toliko različitih oblasti. Za nas je bila prava privilegija raditi sa neverovatnim partnerima kao što su 265 Media, BodymechaniX, and BYOD“, rekao je Ljubić.

Svojom strategijom, inovacijama i tehnologijom, ova agencija pospešuje biznise drugih velikih imena, a smao neki od klijenata Q-a su Novartis, The Times, Manpower Group, Smart Pension, BBC i Hilti.