PRILIKA ZA TALENTOVANE ŠMINKERE: ‘DM MAKE UP AWARDS’

02. IX 2022. | Nakon prošlogodišnjeg nadmetanja šminkera koje je oborilo sve rekorde gledanosti na webu, kompanija dm drogerie markt i ove godine organizuje glamurozni događaj pod nazivom dm makeup awards. Na ovaj način, drogerijski lanac pružiće priliku talentovanim neafirmisanim šminkerima da se pozicioniraju u javnosti, a prijave za takmičenje su otvorene do 8. septembra 2022. do ponoći.

Učesnici koji uđu u finale dobiće jedinstvenu priliku da usavrše svoje veštine uz mentorsku podršku nekih od najpoznatijih šminkera u našoj zemlji i osvoje dragocene poklone. O pobednicima odlučuje publika javnim glasanjem putem onlajn platforme na kojoj će biti prenos takmičenja, u kombinaciji sa glasovima tročlanog žirija sačinjenog od eminentnih ličnosti domaće javne scene.

O uslovima za učešće na takmičenju, kao i načinu prijavljivanja, svi potencijalni kandidati se mogu informisati putem sajta dm-a.

Podsetimo, prošlogodišnje nadmetanje neafirmisanih šminkera, koje je nosilo naziv ‘dm Pretty Face’, pratilo je više od 11.000 ljudi, što ovo takmičenje čini jednim od najgledanijih onlajn događaja u zemlji.

Vođena maksimom ‘Kroz makeup stvaram umetnost’, kompanija dm poziva zainteresovane šminkere da se prijave za učešće u ovoj nezaboravnoj avanturi jer će onima čiji talenat i umeće budu došli do izražaja biti pružena šansa da se o njihovom talentu daleko čuje.