PRIJAVE ZA AKADEMIJU MODERNOG MENADŽMENTA 2023 SU U TOKU

03. VII 2023. | Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd organizuje 12. put po redu projekat Akademija Modernog Menadžmenta. ESTIEM je evropska organizacija koja povezuje studente industrijskog inženjeringa i menadžmenta, a trenutno broji oko 80 lokalnih grupa, među kojima je ova u Beogradu jedna od najaktivnijih. Svake godine se organizuju lokalni i internacionalni projekti, pri čemu se Akademija Modernog Menadžmenta izdvaja po svom edukativnom karakteru.

Ovaj događaj pruža znanja o nekoj od aktuelnih tema u oblasti menadžmenta, a ove godine je fokus na PRODUCT MANAGEMENT-u. Ovogodišnji program AMM-a omogućava učesnicima sticanje sveobuhvatnog znanja i veština neophodnih za uspešno praćenje proizvoda, od same ideje do lansiranja na tržište.

1. dan, STUDIRANJE: U ponedeljak, 17. jula, saznajte koliki je uticaj produkt menadžera u procesu ideacije, razvoja i dizajna proizvoda, ali i praćenja tržišnog uspeha istog. Imaćete priliku da se upoznate sa svim njegovim zaduženjima i tako steknete utisak zašto je njegov posao, danas, jedan od najtraženijih.

2. dan, ISTRAŽIVANJE: U utorak, 18. jula, otkrijte na koji način pojedinačne funkcije učestvuju u produkt menadžmentu, i gde leži uloga Data Sciencea u životnom ciklusu jednog proizvoda.

3. dan, VALIDACIJA: U sredu 19. jula, moći ćete da proverite znanje koje ste usvojili prethodna dva dana,  nakon čega će uslediti Networking Cocktail i svečano zatvaranje projekta.

Akademija modernog menadžmenta poziva studente Univerziteta u Beogradu da u periodu od 17. do 19. jula saznaju nešto novo, prošire svoje vidike, upoznaju nove ljude i da učine korak iznad!

Prijave su u toku i traju do 5. jula do 23.59h.

Link ka prijavi: https://rb.gy/uq0zl