POČINJE GRČKI MESEC U SUPER VERU

Foto: Super Vero promo

1. VI 2023 | Super Vero i ove godine, tokom juna obeležava Grčki mesec i svojim potrošačima nudi priliku da se upoznaju sa zanosnim grčkim ukusima, autentičnim namirnicama, bogatom kulturom, kao i svim prirodnim lepotama koje nam ova zemlja nudi. Tokom Grčkog meseca u svim marketima u Beogradu i Novom Sadu Super Vero je obezbedio popuste i najveći izbor grčkih proizvoda u Srbiji – više od 600, kao i mnogo zanimljivih događaja.

Sve je propraćeno nagradnim konkursom sa glavnom nagradom u vrednosti od 200.000 dinara.

Prvi dan grčkog meseca, 1. juni, počeo je jutarnjom kafom dobrodošlice. Kao i u Grčkoj, tako i u Srbiji, kad sedimo za istim stolom i delimo dobro i zlo, razgovaramo uz dobru domaću kafu koju je Super Vero poslužio komšijama.

Svakog vikenda, odabrani kuvari oprobaće se u pravljenju grčkih specijaliteta, koje će građani imati prilike da degustiraju u Super Vero objektima.

Obezbeđena je degustacija omiljenih grčkih jela poput pitica sa belim i žutim sirom, grčke pice na testu za suvlaki, grčkog rižotoa, tradicionalnog specijaliteta – spetzofai, prepoznatljivih uštipaka sa sirom i medom, tzatzikija.., dok će na gotovim jelima će tokom celog juna moći da kupe neka od tradicionalnih grčkih jela, od čega izdvajamo: sveže sardele, a pored njih i ćufte, tradicionalnu grčku musaku, sarmice, pasticcio, giros, grčku salatu…

U nagradnom konkursu koji posebno organizujemo za ovu priliku, potrošači mogu da osvoje vrednosne vaučere za kupovinu u Super Veru u iznosu od 200.000 dinara za prvu nagradu, 100.000 dinara za drugu i 50.000 dinara za treću. Vero je pripremio i 10 utešnih nagrada u vrednosti od po 10.000 dinara.

“Sve što je potrebno da uradite, kako biste učestvovali u našem nagradnom konkursu, jeste da na Super Vero instagram stranici podelite sliku jednog vašeg obroka koji ste pripremili sa nekim od naših proizvoda sa tagom i #sedimozaistimstolom #GrčkiMesec #SuperVero i to je sve. Oni koji nemaju instagram nalog, fotografije mogu slati i mejlom na adresu: sedimozaistimstolom@supervero.rs. Tokom celog meseca juna pozivamo vas da ‘sednemo za isti sto’, što je ujedno i topla poruka ovogodišnje manifestacije, uživamo u grčkim kulinarskim specijalitetima, kulturi, muzici i druženju koje će biti prava poslastica za sva naša čula”, navodi se u saopštenju kompanije.