POČELA MOL SERBIA NAGRADNA IGRA

30. XI 2023 | Mercedes-Benz CLA 180 ili 20.000 poena na MOL Plus klub kartici lojalnosti mogu biti vaši ukoliko natočite najmanje 20 litara bilo kog goriva na Mol Serbia servisnim stanicama i prijavite se za nagradnu igru koja je počela prošle nedelje.

U duhu predstojećih novogodišnjih praznika i darivanja, kompanija Mol Serbia i ove godine pokrenula je nagradnu igru koja će trajati do 4. januara 2024. Glavna nagrada je Mercedes-Benz CLA 180 koja će biti izvučena 5. januara 2024. godine, dok će svake nedelje kupci biti u prilici da osvoje tri nedeljne nagrade, sa po 20.000 poena na Mol Plus klub kartici lojalnosti, tokom šest nedelja trajanja nagradne igre

“Ove godine Mol Serbia slavi 20 uspešnih godina poslovanja u Srbiji i bez obzira na sve izazove sa kojima se susrećemo želeli smo da nastavimo sa našom tradicionalnom zimskom nagradnom igrom, koju organizujemo u susret dolazećim novogodišnjim i božićnim praznicima i na taj način želimo da se zahvalimo kupcima koji cene kvalitet naših proizvoda i usluga i da ih obradujemo vrednim nagradama. U narednoj godini ćemo lansirati novi Mol Move lojalti program kojim ćemo još više pokazati našu posvećenost da našim kupcima ostanemo pouzdan partner”, izjavila je Biljana Mališić Jut, direktor maloprodaje, Mol Serbia.

Da bi učestvovali u nagradnoj igri ‘Sipaj i osvoji Mercedes’ potrebno je da ste član lojalti programa i da na bilo kojoj MOL Serbia servisnoj stanici dopunite svoj automobil sa najmanje 20l nekog Mol Evo goriva ili TNG-a, nakon čega se registrujete putem Mol Go aplikacije ili na web stranici https://evo.molserbia.rs/promocije.

Svaki kupac može neograničeni broj puta da učestvuje u nagradnoj igri ako isupnjava uslove za učešće. Uz premijum goriva svaka osoba ima 3x veću šansu za dobitkom.

Dobitnici će biti objavljeni svake nedelje u Mol Go aplikaciji, a spisak svih dobitnika će po okončanju Nagradne igre biti dostupan na https://evo.molserbia.rs/, kao i zvaničnim Mol Serbia kanalima na društvenim mrežama.