PETI WHISKEY FAIR U BEOGRADU

18. XI 2022. | Sent Luis, Beograd, španske serije, Nomad koji od 2014. godine stalno putuje od Škotske do Španije, berbernica, majmunsko rame, kokteli, najbolji beogradski kolači servirani sa viskijem… Sve ovo ima nešto zajedničko – ali šta? Dođite na Whiskey Fair 5.0 i saznajte.

Peti po redu, beogradski Whisky Fair održava se 26. i 27. novembra u Beton hali, u prostoru Infinity (ex Promenada). Ponovo se očekuje preko 2.500 posetilaca I preko pet hiljada konzumacija.

Na Whiskey Fairu moći ćete da degustirate preko 100 vrsta viskija (50 najboljih brendova distributera), a biće vam na raspolaganju i štand sa viski koktelima. Naravno, tu je i dobra hrana – odličan, raznovrstan meni koji savršeno pristaje viskiju.

Tokom oba dana Sajma, od 14 do 17 časova, organizuju se i radionice za prave ljubitelje ‘zlatnog pića’, a na njima ćete čuti sve o tome kako se ‘Glenfiddich’ malt viski starosti 12, 15 i 18 godina servira sa najboljim beogradskim kolačima. Saznaćete sve o viskiju koji se zove ‘Monkey Shoulder’, ili zašto viski ‘Nomad’ priča priču o najboljim španskim serijama i njihovoj vezi sa škotskim viskijima… Sve detalje o radionicama, kao i o tome kako da postanete deo Sajma viskija 5.0, lako možete da pronađete na sajtu www.whiskyfair.rs.

Na Sajmu vas čeka i i berberin, pa ukoliko želite stajling koja se savršeno uklapa s viskijem – izvolite, sedite. A onda tako doterani, sa svojih 18+, čašu u ruke i uživajte u ukusu zlatnog pića u najboljim verzijama koje postoje. U subotu 26. novembra pratiće vas muzika Sent Luis benda (od 20:00 do 22:00h), a u nedelju Milan Petrović kvarteta (od 18:00 do 19:30h). Za kasnije sate, provod obezbeđuje DJ.

Prvi beogradski Whiskey Fair koji organizuje agencija MPG iz Beograda, potvrdio je u svoja prethodna četiri izdanja da je ovakav tip događaja sjajno prihvaćen od strane svih ljubitelja viskija, prohibicije i svih onih koji žele da budu deo priče o viskiju u Srbiji. Brojne radionice, predavanja, zabavne aktivnosti, kao i preko 100 vrsti viskija na jednom mestu čini ovaj sajam jedinstvenim.

Zato, dođite na peti Whiskey Fair, u subotu 26. novembra od 12.00 – 02.00h i nedelju 27. novembra od 12.00 do 21.00h i uživajte u samom sajmu. U pričama kako je viski nastao, odakle dolazi, od čega se pravi, zašto je neodoljiv i kako se, zapravo pije ovo piće bez koga se ne može zamisliti dobar provod, elegancija, ali i opuštenost, pića koje je omiljeno u celom svetu.