PerSu ODGOVOR NA INFLACIJU: Do 30% niže redovne cene na više od 5.000 proizvoda

19. VI 2023 | PerSu marketi doneli su odluku da smanje redovne cene na više od 5.000 proizvoda iz svog asortimana.

Kako navode iz kompanije, ova hrabra odluka ima za cilj da se ublaži uticaj inflacije na kućni budžet i da se svima omoguće pristupačne cene osnovnih potrepština.

Cene su snižene prosečno i do 30%, obezbeđujući značajno olakšanje za kupce koji su suočeni sa rastućim troškovima života. PerSu marketi veruju da je svaka kupovina važna i žele da osiguraju da svako može da priušti neophodne proizvode bez ugrožavanja kvaliteta.

Ova inicijativa ima za cilj da pomogne porodicama i pojedincima u očuvanju njihovog kupovnog kapaciteta. Uz smanjenje cena na širokom spektru proizvoda, PerSu marketi žele da obezbede da svako domaćinstvo može da pronađe ono što mu je potrebno, po cenama koje može da priušti. PerSu marketi su uvereni da je ovo važan korak u pružanju podrške svojim kupcima u vremenima ekonomske neizvesnosti.

Kako naglašavaju iz kompanije, njihova posvećenost održavanju pristupačnih cena u kombinaciji sa širokim asortimanom proizvoda čini ih pouzdanim partnerom za svakodnevnu kupovinu.

“Posetite najbliži PerSu market i uživajte u povoljnim cenama i kvalitetu koji su postali sinonim za ovaj domaći trgovački lanac. Potražite crvene oznake ‘Uvek SuPer cena’ i uštedite i kad ne kupujete na akciji”, poruka je PerSu marketa potrošačima koji u blizini imaju market iz ovog lanca.