OTVORENA NOVA IDEA ORGANIC PRODAVNICA U BEOGRADU

04. VI 2021 | U petak, 4. juna, Idea je otvorila sedmu po redu Organic prodavnicu u Beogradu, na Savskom vencu, u ulici Kneza Miloša 50. Koncept zelene lifestyle organic prodavnice nudi veoma širok izbor organskih proizvoda na jednom mestu, organskog voća i povrća, kao i širok asortiman proizvoda na meru – od koštunjavog voća, preko kakaa u zrnu, do mahunarki i zrnevlja. Na dan otvaranja, Iea Organic je pripremila atraktivna iznenađenja i poklone za prvih 200 kupaca, sa porukom da zdravlje cele planete kreće od zdravog načina života svakog od nas. Novitet u usluzi u ovoj Idea Organic prodavnici, je postojanje kontakt telefona za sva pitanja potrošača, tokom radnog vremena objekta, popust od 10% za sve trudnice, za svaku kupovinu, i popust na određene brendove samo uz Super Karticu.

Raznolik bezglutenski program, brašna i testenine od celovitih žitarica, zdravi namazi, hladno ceđena ulja, biljna mleka, kvalitetno meso, mlečni proizvodi, zdravi slatkiši i program za dijabetičare samo su deo bogate ponude Idea Organic prodavnice. Pored toga, tim stručnih ljudi sastavljen od nutricionista-dijetetičara, tehnologa i drugih profesija, na raspolaganju je da potrošačima da odgovore na svako pitanje u vezi sa kupovinom zdravih namirnica.

Radno vreme Idea Organic prodavnice je svakog dana, od ponedeljka do subote od 07 do 22h, dok je nedeljom radno vreme od 10 do 18h.