OTVORENA DVA RENOVIRANA MAXI SUPERMARKETA U BEOGRADU

31. V 2022. | Kako bi svojim kupcima omogućila još kvalitetnije iskustvo nabavke i prepoznatljivu ponudu učinila dostupnijom, kompanija Delez Srbija nastavila je sa otvaranjem novih i renoviranih prodavnica i u maju. Tako je, pored otvaranja dva nova Maxi supermarketa u Nišu sredinom meseca, kompanija i za svoje kupce u Beogradu danas ponovo otvorila vrata dve renovirane prodavnice, donoseći im kupovinu po najmodernijim standardima.

U opštini Vračar, na adresi Beogradska 39 i u ulici Bele Bartoka 38 u Borči, potrošače su jutros ponovo dočekala prepoznatljiva lica zaposlenih u novom, modernom ruhu komšijskih prodavnica.

Shop&Go radnja u Beogradskoj ulici prešla je u Maxi format, donoseći kupcima još veći ugođaj pri nabavci omiljenih namirnica. U moderno opremljenoj radnji na dva nivoa, potrošači mogu uživati u bogatom izboru voća i povrća, delikatesa, svežih peciva, brojih specijaliteta gotovih jela kao i slatkih i slanih konditora, raznovrsnih napitaka i drugih artikala koji odgovaraju na potrebe svakog domaćinstva. Osim na dve regularne, kupci u ovoj prodavnici plaćanje mogu obaviti i na samouslužnoj kasi što, uz uslužnost i asistenciju 17 zaposlenih, dopinosi još bržoj i efikasnijoj kupovini.

Kvalitetnu i poverenu nabavku bogatog asortimana proizvoda koji su kupci navikli da pronađu u Maxi supermarketu u ulici Bele Bartoka 39 sada upotpunjuje najsavremenija oprema i enterijer kreiran tako da odgovori na potrebe modernog kupca. Nov raspored odeljenja doprineće još ugodnijoj kupovini, dok se plaćanje odvija na tri uslužne kase.

“Uz stalno širenje trgovinske mreže, kompanija Delez Srbija neprekidnim ulaganjima u kvalitet svih segmenata maloprodaje, digitalizaciju i moderna rešenja koja kupcima štede vreme i novac, kontinuirano podiže iskustvo nabavke na još viši nivo”, ističu iz kompanije.