OTVOREN UNIVEREXPORT U MIRIJEVSKOM BULEVARU

1552020-UniverMirijevski-bulevar

15. V 2020 | Nova prodavnica Univerexporta u Beogradu otvorena je 14. maja u 10 časova u Mirijevskom bulevaru. Otvaranje 154. po redu prodavnice Grupe Univerexport ispraćeno je poklon paketima, cegerima za kupovinu, gratis dezinfekcionim sredstvima i kupovinama, zanimljivim foto konkursom i brojnim artiklima na sniženju.

Sveže meso sa sopstvene farme iz Bačke Palanke, proizvodi robne marke sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, organski artikli i vina iz lične proizvodnje, samo su deo priče o trgovinskom lancu koji neguje domaću tradiciju već 30 godina. Meso iz Bačke Palanke, sopstvene Univerexportove farme do polica novog objekta stiže za 48 sati, odličnog kvaliteta i ukusa. Robne marke pod nazivom Naše najbolje, Baš baš, Daj daj su pravi spoj dobrog kvaliteta i cene prilagođene svačijem džepu, poručuju iy kompanije.

Potrošače u novoj prodavnici očekuju svakodnevna sniženja najprodavanijih artikala, nedeljna akcija koja traje od petka do narednog četvrtka i dvonedeljna kataloška akcija. Kupovina će biti dodatno olakšana i mogućnošću obavljanja iste na dve samouslužne kase, a prostor od 570m2 će zadovoljiti potrebe i velikih i malih svakodnevenih kupovina.

Nakon Mirijevskog bulevara, za dve nedelje, 28. maja Univerexport otvara još jedan maloprodajni objekat na Novom Beogradu, na adresi Jurija Gagarina 20-0.