Otvoren treći Maxi supermarket u Novom Pazaru

28. III 2022 | Trgovačka scena Novog Pazara obogaćena je za još jedan, treći Maxi supermarket u ovom gradu.

U novoj prodavnici, koja se nalazi na adresi 1.maj broj 73, kupcima je na usluzi 26 zaposlenih, uz čiju asistenciju odabir proverenih i kvalitetnih artikala na brojnim destinacijama za kupovinu koje zadovoljavaju potrebe svakog domaćinstva postaje još lakši, saopšteno je iz kompanije Delez Srbija.

220328_Maxi-Novi-Pazar2

Potrošačima je na raspolaganju veliki broj savremeno opremljenih odeljenja, među kojima iz Deleza posebno ističu pijacu, sa prepoznatljivom ponudom velikog izbora uvek svežeg voća i povrća, kao i mesaru sa širokom paletom proizvoda ove kategorije. Odeljenje pekare, koje radnju dodatno oplemenjuje mirisom sveže pečenih hlebova i peciva doprinosi još većem užitku pri nabavci, a za sve ljubitelje gotovih jela tu je i raznovrstan izbor kuvanih jela i salata, spremnih za serviranje. Brojne vrste delikatesnih proizvoda u ponudi su na ovoj destinaciji.

220328_Maxi-Novi-Pazar3

Proces kupovine zaokružuje se na četiri kase, na kojima kupci brzo i efikasno mogu obavljati plaćanje.

220328_Maxi-Novi-Pazar5

Kompanija Delez Srbija kontinuirano ulaže u razvoj svog maloprodajnog lanca, čineći kupovinu po najvišim standardima još dostupnijom potrošačima širom Srbije. Unapređenjem ponude i usluge, Delez Srbija donosi nove trendove koji kupcima štede novac i vreme, kroz praktično i jedinstveno iskustvo kupovine, naglašavaju iz kompanije